Συντονιστής: adem1
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα
seirios14 έγραψε:geia sas thelw na mou peite pws na epitaxynw ta ubntu 14.10 eykola giati einai misa ellinik kai misa agglika kai telos pws na katebasw drivers gia wifi . eyxaristw..
seirios14 έγραψε:γεια σας ναι ειμαι κατα των greeglish αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως .τελωςπαντων μπορειτε να με βοηθησετε εχω το acer travel mate 2480 ή 2482WXMi οταν αλλαζω γλωσσα μου βγαζει αυτο org.freedesktop.PolicyKit.Error.Failed: ('system-bus-name', {'name': ':1.111'}): org.debian.apt.install-or-remove-packages τι να κανω επισης θελω οδηγιες για wifi drivers στην γλωσσα μ τα βγαζει μισα μισα (εληνικα αγγλικα ) ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας