- Κώδικας: Επιλογή όλων
minimal bash like line editing is supported for the first word tab lists possible command completions anywhere else tab lists possible device or file completions
grub>
Συντονιστής: adem1
minimal bash like line editing is supported for the first word tab lists possible command completions anywhere else tab lists possible device or file completions
grub>

vaggos773 έγραψε:γιατη το εχω απο την αρχη που βγηκε και το εχω ψηλομαθη μου αρεσει δεν εχω προβλημα με τα compiz και εχει ακομα υποστηριξη περιπου 2 χρονια

vaggos773 έγραψε:Μηπως επειδη ειναι παλιο το 12.04 και καινουρια η μητρικη μου βγαζει αυτο...

vaggos773 έγραψε:αυτη εχω αλλα μαλλον εγω εχω κανει βλακια πηραξα το bios του pc και τωρα δεν μπορω να εγκαταστισω τιποτα κανενα linux θα τρελαθω χαχαχαχαχαχα

Learner έγραψε:vaggos773 έγραψε:Μηπως επειδη ειναι παλιο το 12.04 και καινουρια η μητρικη μου βγαζει αυτο...
Υπάρχει πιθανότητα ναι.
Το μέσο εγκατάστασης ποια έκδοση του 12.04 περιέχει;
Θα πρότεινα να κατεβάσεις την 12.04.5, να την "κάψεις" σε ένα USB και να δοκιμάσεις ξανά.

pc_magas έγραψε:Γιατί δίνεις την server edition?
vaggos773 έγραψε: τωρα εχω αλλο προβλημα με την καρτα γραφικων εκανα εγκατασταση το 12.04 και μολις μπηκα στο λειτουργικο μου εχει αναλυση οθονης 1024x768 (4:3) αντι για 1920x1080 και δεν με αφηνη να το αλλαξω εγκατεστησα τους κλειστους drivers απο το προσθετοι οδηγοι υλικου μου δινει 1920x1080 αλλα μου εχει κοψει γυρο γυρο την οθονη 2 ποντους μπενω στο catalyst control center και δεν με αφηνη να ανοιξω πληρης οθονη με την παλια καρτα την ati 8570 μου το ανοιγε μεσα απο το catalyst με την καινουρια καρτα γραφικον την R9 380 msi δεν με αφηνη γιατη?