2 επιλογές εισόδου στο Kodi & 1 απροσεξία

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

2 επιλογές εισόδου στο Kodi & 1 απροσεξία

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 14 Μάιος 2016, 23:36

Μεταφέρω σχόλιό μου από το topic "Πέρασμα στο 16.04 LTS: Πως ήταν; "
έγραψε:...Δεν είχα σκαλίσει ποτέ την επιλογή DE (βασικά ενημερώσεις κάνω σε αυτό το λειτουργικό, σπάνια χρήση) και διαπιστώνω πως πέρα από το Ubuntu (default). έχω επίσης Cinnamon, Cinnamon (software rendering) και....2 επιλογές Kodi.
Με προσθήκη DEs δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο Ubuntu (γνωρίζοντας πως στο Unitu δεν αρέσει και πολύ) και δεν έχω ιδέα γιατί κατέβασε τα 2 Cinnamon ή γιατί μου πρόσθεσε στην επιλογή άλλο ένα Kodi.....

Το θέμα με το πώς "τράβηξε" το Cinnamon DE λύθηκε. Μισή ντροπή δική μου (άντε και παραπάνω) :P , μισή του ανολοκλήρωτου ακόμα Software Center. :P Ψάχνοντάς το παλιά, είχα βρει κάτι που εγκατέστησα "πληροφορίες συστήματος". Το Κέντρο ΔΕΝ έδινε επαρκείς πληροφορίες και το εγκατέστησα για να το δω αργότερα.
Ψάχνοντας λίγο, είπα δεν το χρησιμοποιώ πολύ), άνοιξα αυτές τις "Πληροφορίες Συστήματος" οι οποίες ήταν κομμάτι των ρυθμίσεων συστήματος του Cinnamon.
Από περιέργεια, άνοιξα και το παλιό Κέντρο Λογισμικού. Εκεί το πρόγραμμα έχει πλήρη περιγραφή και ξεκάθαρη αναφορά σε Cinnamon.
Συμπέρασμα και συμβουλή: Προσοχή στο τί εγκαθιστούμε όσο το νέο Κέντρο Λογισμικού είναι υπό ανάπτυξη!!! :thumbup:

Το πρόβλημά μου τώρα είναι οι δύο επιλογές Kodi που έχω στον DE selector. Δοκίμασα με τερματικό (αρχικά), με νέο Κέντρο Λογισμικού, με το παλιό, με App Grid...τίποτα. :?:
1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Οχι ┃ Αγγλικών: Αριστο
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 22.04 5.15.0-30-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: George Pantelis
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα