Καλησπέρα,
Έχω ubuntu 14.04. Απ' όταν βγήκε το νέο HWE stack, το application update manager (δε θυμάμαι αν το λέω σωστά) αντί να μου βγάζει ότι υπάρχουν νέες ενημερώσεις και να μου δίνει επιλογή να τις εγκαταστήσω/αγνοήσω, μου έγραφε μόνο ένα μήνυμα περί αναβάθμισης hwe. Επειδή φοβόμουν μήπως έχω θέμα συμβατότητας, το είχα αφήσει όπως ήταν και δεν έκανα ενημερώσεις-αναβαθμίσεις. Χτες έκανα ένα apt-get upgrade (ΟΧΙ full-upgrade, ΟΧΙ dist-upgrade), και μου εγκατέστησε πολλές ενημερώσεις. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων μου πέταξε ένα error που έλεγε ότι το σύστημα πρέπει να έχει κάποια βλάβη, και μου πρότεινε να δώσω την εντολή
gdk-pixbuf-query-loaders > /usr/lib/i386-linux-gnu/gdk-pixbuf-2.0/2.10.0/loaders.cache
για "να το λύσω προσωρινά", όπως επεσήμανε το μήνυμα. Σήμερα που ξανάνοιξα το pc, το login screen φορτώνει εν μέρει (το background είναι το default μωβ με άσπρες τελείες ενώ κανονικά φορτώνει εικόνα, και λείπει η πάνω μπάρα), και όταν βάζω τοκ κωδικό μου αρχικά χαλάνε τα γραφικά της οθόνης και μετά με ξαναβγάζει στο login screen (ο κωδικός είναι σωστός). Tty μπαίνω κανονικά (και με υψηλή ανάλυση-μικρά γράμματα).
Το έψαξα λίγο (π.χ. βάζοντας άλλο Driver γραφικών, restart/reinstall unity) αλλά δεν έβγαλα άκρη, καμία ιδέα για το πώς θα το διορθώσω ώστε να μη χρειαστεί format?
Ενέργειες που έχω κάνει έως τώρα:
-Επανεγκατάσταση unity/nvidia drivers
-Εγκατάσταση του libgdk-pixbuf2.0-dev
Specs:
Ubuntu 14.04 (32 bit)
Intel i5 750 @2,67 GHz
4gb ram
nvidia GeForce 210 [10de:0a65]
Ευχαριστώ εκ των προτέρων