Πρόβλημα αναβάθμισης σε 19.10 [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Πρόβλημα αναβάθμισης σε 19.10 [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό akis61 » 23 Οκτ 2019, 19:34

Παιδιά καλησπέρα,
είχα την 19.04 και όλα ήταν οκ. Μου πρότεινε το σύστημα αναβάθμιση σε 19.10 και την έκανα. Ολα πήγαν καλά χωρίς πρόβλημα.
Αμ δε..... Στο πρώτο reboot κόλλημα με μαύρη οθόνη. Φαντάστηκα τους drivers nvidia. Είδα στο φορουμ και έβαλα τα nomodeset κλπ και στο grub αλλά τίποτα.
Ουτε σε recovery mode με τον kernel 5.3. Μπουτάρω κανονικά όμως σε 19.10 με τον παλιό kernel 5.0.0.25 και όλα είναι καλά.
Κάποια ιδέα μήπως?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Τελευταία επεξεργασία από akis61 και 21 Νοέμ 2019, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 19.10 eoan 5.3.0-23-generic 64bit (el_GR.UTF-8, MATE mate), Ubuntu 5.0.0-25-generic
3 Intel Core2 Duo CPU T9300 2.50GHz ‖ RAM 3935 MiB ‖ - JFL92 - - N/A
4 nVidia G84M [GeForce 8600M GT] [10de:0407] {nouveau}
5 wlp12s0: Intel PRO/Wireless 4965 AG or AGN [Kedron] Network Connection [8086:4229] (rev 61) ⋮ enp4s0: Broadcom Inc. and subsidiaries NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
akis61
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Μαρ 2019, 21:23
Τοποθεσία: Athens, Greece
IRC: akis61
Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα αναβάθμισης σε 19.10 [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό akis61 » 26 Οκτ 2019, 11:26

Εντελώς τυχαία είπα σήμερα να ξαναδοκιμάσω να μπουτάρω με τον kernel 5.3.... ΘΑΥΜΑ.... μπούταρε κανονικά χωρίς πρόβλημα και δούλεψα κανά 2ωρο διάφορες εφαρμογές. Και λέω δεν κάνω ένα restart να βεβαιωθώ? Εκανα και πήρα τα αρ...... μου. Πάλι πάγωμα......
Τελευταία επεξεργασία από akis61 και 21 Νοέμ 2019, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 19.10 eoan 5.3.0-23-generic 64bit (el_GR.UTF-8, MATE mate), Ubuntu 5.0.0-25-generic
3 Intel Core2 Duo CPU T9300 2.50GHz ‖ RAM 3935 MiB ‖ - JFL92 - - N/A
4 nVidia G84M [GeForce 8600M GT] [10de:0407] {nouveau}
5 wlp12s0: Intel PRO/Wireless 4965 AG or AGN [Kedron] Network Connection [8086:4229] (rev 61) ⋮ enp4s0: Broadcom Inc. and subsidiaries NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
akis61
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Μαρ 2019, 21:23
Τοποθεσία: Athens, Greece
IRC: akis61
Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα αναβάθμισης σε 19.10 [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό akis61 » 21 Νοέμ 2019, 12:46

Παιδιά καλήμερα,

προς ενημέρωση....

Σήμερα μετά από αυτόματο update (intel & amd firmware) είπα να δοκιμάσω να bootάρω με τον τελευταίο μου εγκαταστημένο kernel 5.3.0-23-generic μπας και....

.... και θαύμα όλα είναι οκ. Δουλεύει κανονικά και η Nvidia GT8600 M....
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 19.10 eoan 5.3.0-23-generic 64bit (el_GR.UTF-8, MATE mate), Ubuntu 5.0.0-25-generic
3 Intel Core2 Duo CPU T9300 2.50GHz ‖ RAM 3935 MiB ‖ - JFL92 - - N/A
4 nVidia G84M [GeForce 8600M GT] [10de:0407] {nouveau}
5 wlp12s0: Intel PRO/Wireless 4965 AG or AGN [Kedron] Network Connection [8086:4229] (rev 61) ⋮ enp4s0: Broadcom Inc. and subsidiaries NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
akis61
babeTUX
babeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 06 Μαρ 2019, 21:23
Τοποθεσία: Athens, Greece
IRC: akis61
Εκτύπωση


  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα

cron