Επειδή δεν είδα παρόμοιο θέμα το ανοίγω εδώ και αν θεωρείτε πως πρέπει να σβηστεί ή να πάει σε άλλη ενότητα κάντε ότι κρίνετε απαραίτητο.
Στο pc μου έχω 2 dimm 1024mb στα 800 mhz και ένα dimm στα 2048, όμως η παρακολούθηση συστήματος μου δείχνει μόνο τα 3gb τι μπορεί να φταίει; Μόλις έχω χρόνο θα βγάλω τα dimmakia να τα ξαναβάλω μήπως κάποιο δεν πατάει καλά. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη συμβουλή ευχαρίστως να την ακούσω.
Επίσης αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου πεί πως ακριβώς μπορώ να δώ τι εξαρτήματα έχει πάνω το μηχάνημα μου (πχ μοντέλο κάρτας γραφικών) χωρίς να το ανοίγω και αν με κάποιον τρόπο μπορώ να ελέγχω τις θερμοκρασίες στο σύστημα.
Με τα (S)Vista με το που άνοιγα το μηχάνημα, το northbridge της motherboard (Asus striker II) ήταν ήδη στους 85βαθμούς και φυσικά ήταν θέμα λεπτών να πάει στους 90 και να κλείσει το pc με τις θερμοκρασίες που έχει τώρα το καλοκαίρι. Με το λίνουξ δεν αντιμετωπίζω πλέον πρόβλημα παρόλο που πλέον δεν τον αφήνω ανοιχτό πάρα πολύ ώρα και προσπαθώ να είναι συνεχώς ανοιχτό το a/c που όμως πρίν δεν έκανε φοβερή διαφορά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας.