Ξαφνικα πηρα ενα σφαλμα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
E: _cache->open() failed, please report.
Μπορει καποιος να με διαφωτισει?
Συντονιστής: adem1
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
sudo dpkg --configure -a
sudo apt-get -f install
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade

johnny53 έγραψε:tnx man

johnny53 έγραψε:Γεια σας παιδες σημερα το πρωι (αυπνος) καθως δουλευα στο λαπτοπ βρηκε καποιες ενημερωσεις το synaptic και οπςσ συνηθως πηγα να τις κανω εγκατασταση.
Ξαφνικα πηρα ενα σφαλμα![]()
E: dpkg was interrupted, you must manually run '[color=#FF0000]dpkg --configure -a[/color]' to correct the problem.

ilpara έγραψε:johnny53 έγραψε:Γεια σας παιδες σημερα το πρωι (αυπνος) καθως δουλευα στο λαπτοπ βρηκε καποιες ενημερωσεις το synaptic και οπςσ συνηθως πηγα να τις κανω εγκατασταση.
Ξαφνικα πηρα ενα σφαλμα![]()
E: dpkg was interrupted, you must manually run '[color=#FF0000]dpkg --configure -a[/color]' to correct the problem.
Βασικά το ίδιο το μήνυμα σου έλεγε τι να κάνεις (βλ. κόκκινο). Το σημειώνω διότι και εμένα μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι τα μηνύματα του linux είναι για ανθρώπους (όχι σαν των windows) και να αρχίσω να τα προσέχω... μάλιστα συχνά κάνω αναζήτηση στο google βάζοντας σε εισαγωγικά όλο ή μέρος του μηνύματος και 90% βρίσκω γρήγορα και εύκολα τη λύση.

Στην αρχη το ειχα παρει σοβαρα διοτι ηθελα να περασω την ασυρ. καρτα δικτυου αλλα η δουλεια βλεπεις δεν μου αφηνει και πολυ ελευθερο χρονο