Όπως έγραψα και σε ένα άλλο μου ποστ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και επειδή μου συμβαίνει μετά από update κάνω το ποστ εδώ. Αν νομίζετε ότι είναι σε λάθος κατηγορία sorry
Το πρόβλημα: Βάζω το cdακι το live kubuntu 7.10 32bit, κάνω την εγκατάσταση κανονικά, κάνω επανεκκίνηση και μπαίνω πια στο νέο μου λειτουργικό
Πιο είναι το πρόβλημα? μετά από λίγο σταματάει και βγάζει πρόβλημα, δλδ όταν έρχεται η ώρα να κατεβάσει το update για την έκδοση 8.04 και σταματάει. Επιλέγω να κάνω πάλι update αλλά μου βγάζει error "Another Process is using this packaging system database" Το πως το σταματάω αυτό το βρήκα. Απλά γράφω "sudo apt-get clean all"
Αυτό είναι το λιγότερο και δεν είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα αλλά από αυτό ξεκινάει το μεγάλο μου πρόβλημα. Κάνω επανεκκίνηση και όταν πάω να μπω πάλι μου βγάζει σε μια μαύρη οθόνη
GRUB loading Stage 1.5 ..
GRUB loading please wait..
Press 'ESC' to enter the Menu ...1
Error 15: File not found
Press any key to continue ...
Ότι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα απολύτως
2.6.22-15
2.6.22-15[recovery νομιζω]
2.6.22-14
2.6.22-14[recovery νομιζω]
Από τις 2 πρώτες επιλογές δεν γίνεται τίποτα. Ενω άμα πατήσω την τρίτη μπαίνω κανονικά. Έψαξα στο ίντερνετ για να λύσω το πρόβλημα και ένας λέει ότι πρέπει να πάω εδώ -> /boot/initrd.img-2.6.22-14-generic και να το αλλάξω όνομα. Αλλά δεν γίνεται
Τη λέτε να κάνω
Ευχαριστώ!
WBnTC