1. Δεν φορτώνει την γλώσσα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.
2. Δεν λειτουργεί ο σερβερ στην Ελλάδα. (δουλεύω με τον otenet)
3. Δεν δουλεύει το !@#$$%%^&* Alt-Shift για να αλλάζει το keyboard layout.
4. To default theme εξακολουθεί να είναι χάλια.
5. Τα εικονίδια του bluetooth, του ήχου, και του δικτύου μάλλον είναι τα χειρότερα που έχω δεί.
6. Όλα τα προγράμματα αποθηκεύουν οτιδήποτε κατεβάσεις από το ιντερνετ στις Λήψεις!!!??? τρομερό εκτός από το ότι δεν θα μπορεί ο χρήστης να αλλάζει την γλώσσα (ΕΛΕΟΣ!) δεν θα έχει την παραμικρή ιδέα που αποθηκεύονται τα αρχεία του!
Μάλλον αποτύχαμε ως κοινότητα (παγκόσμια εννοώ)! αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα τότε τέλος! ούτε νέους χρήστες θα αποκτήσουμε ούτε μπορούμε να τους πούμε για το Ubuntu. Πρέπει τώρα εγώ να φτιάχνω κάθε φορά που εγκαθιστώ Ubuntu τον Firefox να αποθηκεύει στην Επιφάνεια εργασίας; Είναι η νέα τρομερή στρατηγική του Gnome? Μυαλό δεν έχουν; Πάλι από την αρχή; Για το θέμα της αλλαγής του keyboard layout έχω κάνει 3 bug reports ένα για το ubuntu, ένα για το wubi και ένα για το ltsp. Και πάλι τα ίδια;

Κρίμα το εξάμηνο, τώρα πάνε τα cd καϊκανε! και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο ότι μας διαφημίζω κιόλας... ρόμπα γίναμε.Με τι μούτρα θα πάω στο in.gr να τους κράξω; Θα μου πουν ρε μεγάλε πως αλλάζω σε ελληνικά; Μάγκες πάμε πίσω... Αν δεν φτιάξουμε μια λίστα με πράγματα που πρέπει υποχρεωτικά να παίζουνε δεν έχουμε ελπίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χαλάνε οι ρυθμίσεις αυτού του @#$!@%$%#%^ keyboard layout πραγματικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για να το φτιάχνω εγώ από όλον τον πλανήτη;
Δεν ξαναλέω τίποτα