wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα;  Το θέμα επιλύθηκε

...εφαρμογές για οτιδήποτε άλλο

Συντονιστής: konnn

wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα;

Δημοσίευσηαπό minios67 » 23 Απρ 2010, 11:20

Γεια σας φίλοι μου.
wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα; :crazy:
To wine ξέρω τι είναι, όμως βρήσκω wine-HQ, wine-doors και πιθανών να υπάρχουν και άλλα.
Τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και με παιδεύει η ανάγνωση των κειμένων στα site τους.
Είναι παραλλαγές του ίδιου πράγματος; ποιο είναι καλύτερο;
Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα;

Δημοσίευσηαπό Apopas » 23 Απρ 2010, 15:29

Καλώς τον :wave:
Το WineΗQ είναι το καθ' εαυτού όνομα του project που αναπτύσσει το wine. Αν ποτέ δλδ βρεις να κατεβάσεις την winehq έκδοση του wine, πάει να πει ότι είναι η παραδοσιακή έκδοση χωρίς patch κλπ.
Το wine-doors είναι frontend του wine. Frontend σημαίνει ότι είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ένα άλλο για να λειτουργήσει. Για παράδειγμα αντί να πάμε στην κονσόλα και να γράφουμε wine setup.exe και να εγκαταστήσουμε ένα παιχνίδι και μετά να ανοίγουμε αρχεία κειμένου και να κάνουμε ρυθμίσεις χειροκίνητα, χρησιμοποιούμε το wine-doors που με απλά κλικ τα κάνει αυτό για 'μας.
Το wine-doors είναι παλιό και ξεπερασμένο όμως. Το καλύτερο frontend κατ' εμέ, είναι το PlayOnLinux.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Re: wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα;  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό minios67 » 23 Απρ 2010, 20:16

Θενκσγου βέερι ματσ μουτσ :shock:

(Με αυτά τα νέα εικονίδια γουστάρω πάρα πολύ, μπράβο σε όποιον τα σχεδίασε και σε όποιον τα έβαλε :clap: )
Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα;

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 24 Απρ 2010, 04:49

minios67 έγραψε:wine με πράσινους ή με μπλε κόκκους, ποιο πλένει καλύτερα; :crazy:
To wine ξέρω τι είναι, όμως βρήσκω wine-HQ, wine-doors και πιθανών να υπάρχουν και άλλα.

υπάρχει και το crossover αλλά δεν είναι free χρειάζεται register δυστιχώς.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές Άλλες-Διάφορες