Καλησπέρα σας.
Μου συνέβη το εξής 'περίεργο' και λίγο ανησυχητικό. Δεν ξέρω αν το topic κολλάει στο θέμα αλλά δεν ήξερα που να postάρω.
Κατέβασα απο το laptop (ubuntu 10.04) στη δουλειά (χωρίς σχόλια...) τις ταινίες hackers μέσω torrent. Και τα τρία avi βρίσκονταν σε ένα φάκελο 'Hackers 1,2,3'. Αυτόν το φάκελο έκανα αποκοπή - επικόλληση στο laptop στο σπίτι (ubuntu 10.04) χρησιμοποιώντας ενα φλασάκι.
Ως εδώ καλά. Σήμερα, χρησιμοποίησα το ίδιο φλασάκι σε εναν desktop που τρέχει windows xp, και δεν έχει καμία σχέση με το όλο κατέβασμα κλπ. Το περίεργο είναι ότι ο desktop 'βλέπει' το φάκελο 'Hackers 1,2,3' και προσπαθώντας να το διαγράψω μου αναφερει ότι ο φάκελος ή το αρχείο είναι κατεστραμένο ή δεν υπάρχει. στο ubuntu βέβαια δεν φαίνεται απολύτως τίποτα και όταν κάνω αναζήτηση ως root, και όταν επιλέγω εμφάνιση κρυφών αρχείων. Μου φαίνεται λίγο περίεργο να υπάρχει 'κάτι', έστω ένα υπόλειμμα αρχείου, που να φαίνεται στα windows και όχι στο linux. Μου φαίνεται λίγο ανησυχητικό το να υπάρχουν πιο κρυφά κι απο τα 'κρυφά' αρχεία, όπως σε μερικές περιπτώσεις των windows με αρχεία τύπου generic malware, trojan κλπ.
Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?