ΓιάννηςΤ έγραψε:Γίνεται σε ένα λειτουργικό που τρέχει στο VirtualBox να το κάνω να μπορεί να διαβάσει ένα flash drive ή ένα CD που έχω βάλει; Δηλαδή να διαβάζει τις συσκευές που εισάγω στις θύρες; Για να κάνω μια σούμα, θέλω να βάλω κάτι στα WindowsXp από ένα flash disk και μετά να γράψω κάτι σε αυτό το flash disk. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Αν ναι, πώς;

Ναι, είναι εφικτό. Από το Εργαλείο δίσκων επιλέγεις να γίνει Αποπροσάρτηση της συσκευής (π.χ. στικάκι). Πρέπει να κάνεις Αποπροσάρτηση από εδώ διότι διαφορετικά η συσκευή δε θα αναγνωρίζεται και θέλεις να την αποσυνδέσεις/συνδέσεις ξανά.
Έπειτα, στο κάτω-δεξιά του παραθύρου του VirtualBox μπορείς να ενεργοποιήσεις τις συσκευές USB (ό,τι συσκευή θέλεις), ή ακόμα και το CDROM.
Ωστόσο κανείς δε χρησιμοποιεί πια το CDROM και απλά αν έχεις το αντίστοιχο .iso, μπορείς να το καθορίσεις στο VirtualBox για να το χειριστεί ως CDROM.