keepass  Το θέμα επιλύθηκε

...εφαρμογές για οτιδήποτε άλλο

Συντονιστής: konnn

keepass

Δημοσίευσηαπό stylianos33 » 13 Μαρ 2012, 21:44

Γεια σας . Ειμαι καινούργιος στο forum. στα Windows εχω το παραπάνω προγραμμα που με βοηθάει στους πολλούς κωδικούς που έχω . Είδα οτι και στο ubutu υπάρχει το πρόγραμμα θελω να βάλω το kdb του προγράμματος(την βάση δεδομένων ) στο σημείο που εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα άλλα δεν το βρίσκω .Στα windows πήγαινα στο σκληρό έκανα την αλλαγή και ειχα ενημερωμένη την βαση δεδομένων .
stylianos33
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: keepass

Δημοσίευσηαπό c7p » 13 Μαρ 2012, 23:14

Καλησπέρα, καλώς ήρθες στην ελληνική κοινότητα του Ubuntu :)! Ποιο ακριβώς πρόγραμμα χρησιμοποιείς στο Ubuntu ; Απο ότι βλέπω υπάρχουν 2 εφαρμογές με παρόμοιο όνομα (KeePassX και KeePass2).

Αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο του θέματος ώστε να είναι πιο ακριβής, π.χ -αν κατάλαβα καλά- "εισαγωγή βάσης δεδομένων (kdb) στο keepass". Επίσης ρίξε μια ματιά στις οδηγίες για νεοεισερχόμενους και φτιάξε την υπογραφή σου σύμφωνα με το παρακάτω μήνυμα.

!

Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: keepass  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό stylianos33 » 27 Μαρ 2012, 10:24

Εχω ο keepass2 και βρήκα το λάθος μονος μου . Αυτο το πρόγραμμα που ε'ιχα στα windows δεν χρειαζοταν εγκαταστση με αποτέλεσμα να έχει αλλη βάση δεδομένων.Ευχαριστήσω παντος για την απάντηση και το ενδιαφέρον
stylianos33
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές Άλλες-Διάφορες