προβλημα με java[ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

...εφαρμογές για οτιδήποτε άλλο

Συντονιστής: konnn

προβλημα με java[ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό h_tsopelas » 19 Ιαν 2009, 21:22

καλησπερα...εχω ενα προβλημα με τον firefox.φτιχνω μια σελιδα απο την geocities και οταν οταν κανω log-in και παταω την επιλογη για τον page builder θα επρεπε κανονικα να μου βγαζει το Launch PageBuilder αλλα δεν βγαζει τιποτα και εχει μοναχα την επιλογη να κανω εγκατασταση το java!εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα και παλι μου λεει Home > PageBuilder > Error
Error: It appears that your browser does not support Java. Please enable or install Java and try again.
You may install a Java Virtual Machine by going here.
οποιος μπορει ας βοη8ισει!
ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από h_tsopelas και 20 Ιαν 2009, 02:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Χάλια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 18.04 X64
Προδιαγραφές ⇛ AMD RYZEN 2700X │TRANSCEND NVME M.2 128GB | CORSAIR LPX 16GB DDR4 2933MHZ │ SAPPHIRE RX 550 2GB GDDR5 │ASROCK B450 PRO4 │ 5.1 AUDIO │ LG 24MK400H-B
h_tsopelas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: προβλημα με java

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 19 Ιαν 2009, 21:58

Έχεις σίγουρα εγκαταστήσει το Java-plugin (είναι απαραίτητο για τη φόρτωση applets από browsers);
Αν έχεις εγκαταστήσει τη JVM της Sun (πακέτο sun-java6-jre) τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το αντίστοιχο plugin με την εντολή :
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install sun-java6-plugin

και μετά την εντολή:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo update-java-alternatives -s java-6-sun

(για να γίνουν τα παραπάνω πρέπει να ενεργοποιήσεις το Multiverse repository από το εργαλείο Πηγές Λογισμικού).
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές Άλλες-Διάφορες