Call center agents pc's with Ubuntu

...εφαρμογές για οτιδήποτε άλλο

Συντονιστής: konnn

Call center agents pc's with Ubuntu

Δημοσίευσηαπό nemeas » 11 Ιουν 2013, 00:17

Γεια σας,
Προ είτε να εγκαταστησω ενα τηλεφωνικό κεντρο που θα βασίζεται σε Asterisc. Οι υπολογιστές των εργαζομενων μου θα δέχονται τα τηλεφωνήματα θα ήθελα να είναι σε λειτουργικό Ubuntu. Τα μόνα προγράμματα που θα τρέχουν αυτοι οι υπολογιστές είναι ο Firefox και ενα soft phone για VoIP το linphone. Θα ήθελα να μου επιβεβαίωσε τε οτι αυτά τα δυο προγράμματα είναι συμβατά με Ubuntu και να πρεπει να προσ έξω κάτι στην αγορά του hardware των υπολογιστών για να από φύγω πιθανά προβλήματα. Επίσης θα ήθελα να μου προτεινεται ποια αγγλική εκδοση Ubuntu na χρησιμοποιησω.
Σας ευχαριστώ.
nemeas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Call center agents pc's with Ubuntu

Δημοσίευσηαπό eliasps » 11 Ιουν 2013, 00:28

Kαλώς ήρθες στο forum.

To Ubuntu έρχεται με το Firefox προεγκατεστημένο, είναι EΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα).
Οπότε ναι, το Firefox είναι συμβατό με Ubuntu.

To linphone είναι επίσης ΕΛ/ΛΑΚ και από ότι φαίνεται υπάρχει στα αποθετήρια του Ubuntu και είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση.
Αφού είναι διαθέσιμο για Ubuntu, είναι και συμβατό. Ωστόσο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Αφού οι υπολογιστές θα χρησιμοποιηθούν για εργασία, θα σου προτείνω την έκδοση Ubuntu 12.04 LTS η οποία είναι σταθερότατη και θα υποστηρίζεται μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

Όσο για το hardware των υπολογιστών, ψάξε και βρες ποιοι υπολογιστές σε ενδιαφέρουν και μετά δώσε εδώ πληροφορίες για αυτούς (πριν τους αγοράσεις), ώστε να δούμε αν υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά, ή αν υπάρχουν γενικότερα παρατηρήσεις.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές Άλλες-Διάφορες