Γεια σας!! Έκανα πρόσφατα format και εγκατέστησα το ubuntu 12.04

Τα είχα και πιο παλιά και είχα βάλει το Xampp όπως και τώρα..Κατέβασα να βάλω ένα project που τρέχει από το localhost του xampp το DVWA (Damn Vulnerable Web Application).. Το xampp φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά.. το DVWA για να ξεκινήσει πρέπει να φτιάξει ένα Database εκεί είναι όλο το πρόβλημα! όταν πατάω το κουμπί να δημιουργήσει το Database μου εμφανίζει! (Could not connect to the database - please check the config file.) επίσης κάτι που πρόσεξα όταν ανοίγω το Pc και τρέχω την Mysql είναι όλα καλά! Μπορώ να εκτελέσω εντολές κτλπ. αλλά αφού ξεκινήσω το Xampp και δοκιμάσω να ξ ανατρέξω την Mysql μου εμφανίζει αυτό
- Κώδικας: Επιλογή όλων
ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Αυτό δεν επηρεάζει το Xampp καθόλου αλλά παραμένει να μην λειτουργεί το DVWA!!!
Το ψάχνω εδώ και 2 μέρες και δεν μπορώ να βρω λύση πουθενά!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

(Πιο παλιά που έτρεχα πάλι το DVWA στο Xampp αλλά σε πιο παλιά της έκδοση είχα το ίδιο πρόβλημα και είχε διορθωθεί όταν πριν ξεκινήσω το Xampp είχα σταματήσει τον Apache και την Mysql! τώρα ούτε αυτό δουλεύει)
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Συγγνώμη εάν έκανα κάτι λάθος στο θέμα! είμαι καινούριος στο Forum και στο ubuntu! Δεν τα έχω πολύ καιρό

Ευχαριστώ και πάλι!!!