Σύντροφοι στο ελεύθερο λογισμικό γειά σας.
Παρά το γεγονός οτι χρησιμοποιώ το ubuntu εδώ και τέσσερα χρόνια, εξακολουθώ να είμαι αρχάριος γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πέρα απ' το επίπεδο του απλού χρήστη. Επίσης δέν έχω γνώσεις προγραμματισμού.
Είχα φιάξει ένα ημερολόγιο που τόχα ονομάσει ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ και κατέγραφα γεγονότα που είχαν σχέση με το σπίτι, τον μπαξέ κ.τ.λ.
Κάποια στιγμή, πριν από ενάμισυ μήνα περίπου, και ενώ το είχα ανοιχτό, αποπειράθηκα να περάσω τα γενέθλια κάποιου, πατώντας στο ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΕΠΕΤΕΙΟΙ. Οι καταχωρήσεις του ημερολογίου χάθηκαν, και ενώ οι τίτλοι τους είχαν ανοιχτό πράσινο χρώμα, στις νέες καταχωρήσεις που μου επιτρέπεται να κάνω, οι τίτλοι πέρνουν το βαθύ πορτοκαλί χρώμα που αντιστοιχεί στο ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΕΠΕΤΕΙΟΙ.
Ο κ. Simos Xenitellis, (με την ευκαιρία τον ευχαριστώ πολύ), μου υπέδειξε κάποιους χειρισμούς με το τερματικό. Με την ασχετοσύνη που με δέρνει όμως δεν κατάφερα τίποτα.
Επειδή οι καταχωρήσεις του ημερολογίου είναι πολύτιμες, παρακαλώ οποιονδήποτε από σας που θα είχε τον χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημά μου, να βοηθήσει και μέσω του team viewer που έχω εγκαταστήσει.
Πιστεύω οτι η δημοσίευση της λύσης θα ήταν καλύτερα να γίνει από αυτόν που θα την δώσει.
Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή:
Επεξεργαστής:AMD Athlon(tm)64 3000+(speed 2000MHz)
Μνήμη:1001,2 MiB
Γραφικά:Gallion 0.4 on NV4A
Δίσκος:38,6GB
Λειτουργικό:Ubuntu 14.04 LTS
Είδος λειτουργικού:32 bit
Χαρακτηριστικά παθόντος:
προγραμματισμός: μηδέν
αγγλικά: μέτρια