Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
@the_eye Όσον αφορά το πρόγραμμα όπως το είδα είναι για windows server-windows clients.Έχω ήδη τετοιο.
Εγώ σκεφτόμουν να βάλω λινουξ στον κεντρικό υπολογιστή και να χρησιμουποιήσω ένα προγραμμα απο εκεί.
Δηλαδή :
α)κεντρικός υπολογιστής στημενος με λινουξ με προγραμμα χρονοχρέωσης
β)windows clients
αλλά όπως το είδα δε θα μπλέξω.Έχω αρκετά μέλη στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα που έχω και θα μου είναι δύσκολο να μπλέξω με κάτι καινούργιο χωρίς να έχω μάλιστα τις απαραίτητες γνώσεις γύρω απο αυτό.
@Tassos10 Το ψάχνω αρκετά το θέμα ευχαριστώ ! Δεν είχα διευκρινήσει ότι στο όλο δίκτυο έχω και ένα Freenas Server ο οποίος λειτουργεί κυρίως σαν αποθηκευτικός χώρος (παιχνίδια κλπ).Κάτι σαν game server δηλαδή.
Σκεφτόμουν να βάλω Ubuntu server στη θεση του Freenas γιατι θέλω να χρησιμουποιήσω το Clonezilla αλλά το προβλημα μου ειναι ότι οι clients (windows) δεν εχουν ολοι το ιδιο hardware και δε ξερω κατα ποσο το clonezilla θα με εξυπηρετησει (αν μπορουσα δηλαδή να χρησιμοποιήσω ένα image για cloning θα ηταν ιδανικο.
Γενικά το ψάχνω.Πάντως στον υπολογιστή που κάθομαι στην ελεύθερη ώρα μου έχω βάλει ένα δίσκο με Ubuntu 13.10 .

προσωπική ιστοσελίδα ┃
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι | Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 13.04 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Processor Name:AMD Athlon 64 3500+│Total Memory Size:1536 MBytes│ Video Card:ATI/AMD Radeon X1250 (RS690) - Internal Graphics [Micro-Star International]
│Audio Adapter:ATI/AMD SB600 - High Definition Audio Controller
│17"