Μέχρι και στο release party του koala σκέφτομαι να έρθω
Συντονιστής: konnn

σωστά, θα δημιουργήσει στο destination το Music καθώς και ότι φακέλους έχει μέσα του το Musicpugsang έγραψε:Backup the entire source directory (by name)
Select this type to backup a directory by name.
This means that a new directory with the same name as the source will be created (if not already there) inside the destination.
To οποίο σημαίνει οτι μέσα στο folder που του λέω εγώ θα πάει και θα βάλει το folder Music από το source με το ίδιο structure και θα το μεταφέρει αυτούσιο στο destination.
Λάθος. Πρέπει μόνο να δημιουργήσεις το Music, τα subfolders μέσα σε αυτό θα δημιουργηθούν αυτόματαpugsang έγραψε:Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να ανοίξω ένα fodler με όλα τα subfolders και το strucure στο destination όπως ακριβώς είναι και στο source και μετα να κάνω αύτο:
Backup the contents of the source directory
Select this type to backup the contents of a directory, not the directory itself.
In simple words, to copy over, all the data that the source contains inside the destination.
Είμαι σωστός ή είμαι λάθος.

luckyb έγραψε:
Καταρχήν καλώς ήλθες pugsang
luckyb έγραψε:
Αμ κατάλαβα καλά, θέλεις να πάρεις backup τα:
/media/Mede8er/music
και
/media/Mede8er/pictures
μέσα στο /data/Mede8er Backup/
Δηλ στο τέλος θα έχεις:
/data/Mede8er Backup/music/
και
/data/Mede8er Backup/pictures/
luckyb έγραψε:
Δεν θα προτιμούσα τον τρόπο που επέλεξες για τον απλό λόγο ότι όταν κάνει τους υπολογισμούς θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο αν η πηγή σου είναι γεμάτη από άλλος υποκαταλόγους ακτός τα music και pictures.
Πάντως αν θέλεις να το κάνεις έτσι πρέπει εκεί που δηλώνεις το "only include" και ανοίγεις το "pattern editor" να επιλέξεις:
"set of directories"
"use absolute path"
"Go deeper in path by - any"
Αλλιώς απλά θα λάβει υπ'όψη τα περιεχόμενα μέσα στο music μέχρι αυτό το επίπεδο (δεν θα προσωρήσει σε άλλους υποκαταλόγους πιο μέσα)
Το ξέρω φαίνεται πολύ μπερδεμένο, αλλά πίστεψε με σου δίνει πολύ περισσότερες επιλογές![]()
luckyb έγραψε:
Εγώ θα έκανα το εξής:
Θα δημιουργούσα 2 tasks αντί για ένα
* Task1:
Name: Backup music
Type: "Backup the entire source directory (by name)"
source: "/media/Mede8er/music"
Destination: "/data/Mede8er Backup/"
* Task2:
Name: Backup pictures
Type: "Backup the entire source directory (by name)"
source: "/media/Mede8er/pictures"