sotos21 έγραψε:Όχι για δύο λόγους α) αν δεν είχε βάλει πρώτα τα πακέτα lm-sensors και hddtemp δεν θα δούλευε το psensor και β) γιατί το ppa που έβαλε στο 12.04 δεν χρειάζεται(μην ακολουθήσουν βλέποντας το πράσινο τικ άλλοι που στην πλειοψηφία τους θα έχουν 12.04)
Nα το βάλει στον learner
Off topic:
Δεν παρακολουθούσα πρόβλημα του θέματος, το μόνο που είδα ήταν η τελευταία απάντηση με το τικ πάνω της και ακόμα είναι. Ας το βάλει το τικ στην απάντηση που κρίνετε εσείς και ο ίδιος ο χρήστης που είχε το πρόβλημα, ότι έλυσε το πρόβλημα.
Απλά εγώ σαν μέλος του φόρουμ έχω δει πολλά επιλυμένα θέματα (και με αυτό είναι +1) και πολλά από αυτά μετά από μεγάλη συζήτηση, με το τικ σε λάθος απάντηση χωρίς καμία λογική. Πολλές φορές μάλιστα, είχα και εγώ τα ίδια προβλήματα και ενώ η λειτουργία του τικ υπάρχει για να μας διευκολύνει, είναι σαν να μην υπάρχει. Άπειρα παραδείγματα από το φόρουμ. Έτσι ο χρήστης που είχε το πρόβλημα, με αυτόν τον τρόπο, βοηθάει και ο ίδιος τον επόμενο που θα συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, απλά βάζοντας το τικ στην σωστή απάντηση.
Όλα αυτά τα λέω με φιλικό τρόπο φυσικά.