Ήμουν έτοιμος να ανοίξω νέο θέμα, αλλά πάλι καλά που βρήκα αυτό.
BEGINER001 έγραψε:3) EUROBANK
Ενα συτημα που οικοδομήθηκε για τα windows και για τον Internet explorer, πολύ αργό. Μπορείς να μπεις μεσω Linux και απλά να δεις τους λογαριασμούς σου αλλά δεν μπορείς να κανεις συναλλαγές. Ειναι εκνευριστικά αργό τοσο στα windows οσο και στο linux.
s.dalas έγραψε:επανέρχομαι για τη eurobank:
δουλεύουν όλες οι διαδικασίες στον ff αρκεί να έχεις java ΚΑΙ κάθε φορά πριν μπεις στο λογαριασμό να σβήνεις ΟΛΑ τα cookies... άραγε μπορώ αυτό να το κάνω αυτόματα??

Με το Linux και την υπηρεσία e-banking της Euroback αντιμετώπισα εκνευριστικό πρόβλημα, μόλις σήμερα.
Έβαλα πριν λίγους μήνες Ubuntu 12.04 στο desktop του σπιτιού, τον οποίο και σπάνια χρησιμοποιώ.
Μπορούσα με Windows να κάνω συναλλαγές χωρίς πιστοποιητικό από την τράπεζα, εφόσον το χρηματικό ποσό που έστελνα, είχε ως αποδέκτη λογαριασμό που ανήκει και αυτός στην Eurobank.
Για να κάνω συναλλαγές με λογαριασμούς από άλλες τράπεζες, πήρα ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία της τράπεζας για πιστοποίηση και όλα μιά χαρά, μπορούσα ανά πάσα στιγμή να στείλω χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό.
Αφού έβαλα Ubuntu, μπορούσα πάλι χωρίς πρόβλημα να κάνω συναλλαγές χωρίς πιστοποιητικό, πάλι εφόσον το χρηματικό ποσό που έστελνα, είχε ως αποδέκτη λογαριασμό που ανήκει στην Eurobank
Όπως είναι λογικό, θέλω να μπορώ να στέλνω χρήματα σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών και έτσι, πήρα πάλι τηλέφωνο στην υπηρεσία της Eurobank για την έκδοση πιστοποιητικού και μου είπαν ότι
"τα πιστοποιητικά για Linux είναι μόνο μίας χρήσης".
Αν είναι δυνατόν... Κάθε φορά που θα θέλω να στείλω χρήματα σε λογαριαμό εκτός της Eurobank, θα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο για έκδοση πιστοποιητικού εκ νέου; Και να πεις ότι δεν έβγαζαν πιστοποιητικό για Linux λειτουργικά γενικότερα, να το καταλάβω. Αλλά να δίνουν μόνο "μίας χρήσης" και όχι "μόνιμα" μου φαίνεται αρκετά παράλογο. Υπάρχει κάποιος λόγος να δικαιολογεί κάτι τέτοιο;
Έχω εκνευριστεί απίστευτα.