madvinegar έγραψε:Για να μην ανοιγω νεο θεμα, θα ρωτησω εδω.
Ενα περιεργο θεματακι με το google earth 7 στον υπολογιστη της υπογραφης.
Νομιζω, ξαναλεω -νομιζω- συμβαινει μονο οταν εχω γυρισει όλο το συστημα στα Ελληνικά.
Ανοιγει το google earth και δουλευει μια χαρα, απλά οταν ψαχνω μια τοποθεσια στο search, και την βρισκει και κανω κλικ πανω της για να μεταβω σε αυτην την τοποθεσία, δεν πηγαινει πανω της οπως πρεπει (και να κανει και το σχετικό ζουμ κτλπ), αλλά σαν να απομακρύνεται και να την βλέπεις απο μακριά και πλάγια (παρότι την σημειώνει με το κοκκινο "βελακι"). Δλδ την εχει βρει, απλά δεν πάει επάνω της!
Συμβαινει σε καποιον αλλο αυτο?
sotos21 έγραψε: madvinegar ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα.
Σωτηρη ειμαι πολυ κοντα να βρω λυση στο θεμα.
Ανοιξε τερματικό και ξεκίνα το google-earth ως εξης:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
LANG=en_US google-earth
Θα ανοιξει το google earth, θα ειναι στα Ελληνικά αλλά το search θα δουλευει μια χαρα!
Δοκίμασε το και εσυ και πες μου.
Τωρα, ποιος μπορει να μου πει πώς να σεταρω μόνιμα να ανοιγει το google earth ετσι? Δλδ απο το εικονιδιο στο dash.

1 Γνώσεις Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ Καλό
2 Ubuntu 18.04 bionic beaver 4.13.0-16-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Gnome ubuntu)
3 Intel Core2 Duo CPU T5550 1.83GHz ‖ RAM 2008 MiB ‖ Acer Chapala - Acer, inc. Aspire 5920G
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV620/M82 [Mobility Radeon HD 3450/3470] [1002:95c4] {radeon}
5 wlan0: Intel PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) ⋮ eth0: Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Blog:
https://madvinegar.wordpress.com/