γεια σας παιδια θα ηθελα να βοηθεια σχετικα με την εγκατασταση ενος προγραμματος στο ubuntu το οποιο βρισκεται στης ληψεις.τι πρεπει να γραψω στο τερματικο για να το κανω εγκατασταση ?εγω δοκιμαση αρκετα αλλα μου εβγαζε ολο προβλημα..
ευχαριστω
Συντονιστής: konnn

! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την xristosss20 Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

xristosss20 έγραψε:εγω δοκιμαση αρκετα αλλα μου εβγαζε ολο προβλημα..
[code]Τα αποτελέσματα του τερματικού εδώ.[/code]
chmod: αδυναμία πρόσβασης του «./gvsig-oade-2010-1.0.0-linux-installer.bin»: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογοςE: Αδυναμία εντοπισμού του πακέτου gvsig-oade-2010-1.0.0-linux-installer.bin
cd Downloads
chmod u+x gvsig-oade-2010-1.0.0-linux-installer.bin
./gvsig-oade-2010-1.0.0-linux-installer.binέγραψε:The Linux installer has been tested on Ubuntu 6.06, 9.10 and 10.4. Please let us know if you are using a different Linux distribution and encounter any problems.

./gvsig-oade-2010-1.0.0-linux-installer.bin

xristosss20 έγραψε: ή δεν ειναι συμβατο με linux 12.