Συντονιστής: konnn
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την whiterabbit Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
whiterabbit έγραψε:Για ποιό λόγο να δίνω public το hardware id μου?Δέν καταλαβαίνω.
whiterabbit έγραψε:Για ποιό λόγο να δίνω public το hardware id μου?Δέν καταλαβαίνω.
έγραψε:Γειά σας παιδιά.Ενώ δούλευε κανονικά το GPU sensor, τώρα δέν μου δείχνει θερμοκρασίες, δείχνει 0.Πώς μπορώ να το φτιάξω?
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001]
Στα πρώτα μου προβλήματα είχα και εγώ το ίδιο πράγμα με εσένα στο μυαλό μου αλλά γρήγορα κατάλαβα οτι κανείς απο τα εδώ μόνιμα μέλη δεν θέλει να μάθει το hardware id μου, μόνο εγώ θέλω να του το πως για να πάρω βοήθεια.whiterabbit έγραψε:Καλησπέρα, όχι ευχαριστώ, δέν συμφωνώ με αυτούς τους όρους.Παρακαλώ πολύ σβήστε τον λογαριασμό μου.
lepidas έγραψε:Στα πρώτα μου προβλήματα είχα και εγώ το ίδιο πράγμα με εσένα στο μυαλό μου αλλά γρήγορα κατάλαβα οτι κανείς απο τα εδώ μόνιμα μέλη δεν θέλει να μάθει το hardware id μου, μόνο εγώ θέλω να του το πως για να πάρω βοήθεια.