Learner έγραψε:Άσχετο με το πρόβλημα σου, αλλά αφού έχεις και Windows 8, γιατί "παλεύεις" με το
wine ;
Γιατί το dual boot που έχω είναι για μια περίοδο δοκιμαστική ώστε να κατασταλάξω πως και ποια προγράμματα δουλεύουν στο ubuntu.
Ποια δεν υπάρχουν για ubuntu και πως μπορώ να τα τρέξω αλλιώς.
Ποια χρειάζονται και κάποια πρόσθετα στοιχεία ή παραμέτρους για να εγκατασταθούν κτλ.
Και μετά θα κάνω μια σούμα να δω το αποτέλεσμα για το εάν βολεύει να εγκαταστήσω το ubuntu σαν μοναδικό λειτουργικό.
Αυτή η εγκατάσταση είναι πρόβα τζενεράλε που λέμε αλλά θα φύγει γιατί είναι ψιλομπάχαλο με τις δοκιμές.
Βάζοντας βγάζοντας προγράμματα και στοιχεία για να βρώ λύσεις ή εκτελώντας εντολές που πολλές φορές δεν ξέρω και τί ακριβώς κάνουν και στο τέλος καταλαβαίνω ότι αρκετές δεν χρειάζονταν.
Αυτός είναι ο τρόπος που μαθαίνω.
Οπότε μην παρεξηγείς εσύ και οι άλλοι admin που έχω γεμίσει το φόρουμ με απορίες μια με το ένα μια με το άλλο.
Από ένα ψαξιματάκι που έκανα πολλοί έχουν παρόμοιο πρόβλημα με το Rosetta Stone και μάλλον είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου προγράμματος όταν τρέχει στο
wine.
Το έτρεξα τελικά σε εικονικά windows από το vmware και είδε και λειτούργησε το μικρόφωνο.
Οπότε το περνάω στην λίστα των προγραμμάτων που θα τρέχω μέσω εικονικού λειτουργικού.