Apopas έγραψε:Off topic:spdrosin έγραψε:Αν ήταν να σβήσω το δεύτερο post δε θα το έγραφα καν. Ήθελα και το έγραψα και στα δύο θέματα γιατί πολύ απλά κολλάει και στα δύο. Αυτά. Ας μην το αναλύσουμε άλλο όμως και χαλάμε και το θέμα και τους άλλους που ενδιαφέρονται γι' αυτό.
Κολλάει ή όχι δεν φτιάχνουμε διπλά θέματα. Είναι σαν να ψάχνω εγώ παρόμοια νήματα και να πηγαίνω και να κάνω copy/paste το ίδιο post δέκα διαφορετικές φορές ανοίγοντας δέκα διαφορετικά μέτωπα για την ίδια συζήτηση και δυσκολεύοντας, έτσι, τους συνομιλητές μου. Εάν πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να αναφερθεί σε όλα, είτε επειδή δεν είμαστε σίγουροι που να πρωτοκάνουμε τη συζήτηση ή επειδή είναι σημαντικό και θέλουμε να το δουν όλοι, απλά απαντάμε σε ένα και κάνουμε σύνδεσμο των υπολοίπων σε αυτό, ούτως ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα μόνο σε ένα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην οργάνωση του forum μας.
Και συμφωνώ ότι για πράγματα τόσο ξεκάθαρα είναι κρίμα να χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση.
Off topic:
Πρώτον, το θέμα των διπλών θεμάτων είναι άκυρο να το θίξεις (σε μένα), αφού δεν είμαι εγώ ο δημιουργός τους. Οπότε δεν κολλάει αυτό που είπες. Και δεύτερον δεν υπάρχει καν διπλό θέμα έτσι κι αλλιώς. Έλεος. Άλλο είναι το ένα - άλλο το άλλο. Δεν το βλέπεις; Στο είπα και πιο πάνω, αλλά αφού δε λες να το κατανοήσεις θα το ξαναπώ. Εδώ μας ενδιαφέρει μόνο το Savage2. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Στο άλλο το θέμα μιλάμε για Linux Native Free Rpg παιχνίδια. Μπορεί το Savage2 να είναι Linux Native Free Rpg παιχνίδι, αλλά εκεί μιλάμε γενικά - και για άλλα πολλά. Εδώ είναι συγκεκριμένο το θέμα. Είναι πασιφανές.