όχι μέσα από το dvd, install το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να με ταλαιπωρήσει, αλλά όλα πήγαν μια χαρά δίχως στη ουσία να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Είχα συμβουλευτεί τότε θυμάμαι και ένα site αγγλικό και είχα κάνει κάποιες παραμετροποιήσεις.
Συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση θα προσθέσεις μια γραμμή στο αρχείο Config.wtf που βρίσκεται στον υποκατάλογο "/home/<username>/.
wine/drive_c/Program\ Files/World\ of\ Warcraft/"
η γραμμή που θα προσθέσεις είναι:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
SET gxApi "opengl"
επίσης στο εικονίδιο (του wow) που θα βρεις στην επιφάνεια εργασίας μετά την εγκατάσταση πρέπει να προσθέσεις στις ιδιότητες του εκκινητή στο πλαίσιο εντολής στο τέλος το εξής "-opengl", μην αφαιρέσεις κάτι καθώς το κάνεις.
Προσοχή πάντα να τρέχεις το wow από αυτό το εικονίδιο και όχι από αυτό που βρίσκεται στον υποκατάλογο του wow. Για τις ενημερώσεις μπορείς να χρησιμοποιείς το Launcher.exe, αλλά για να μπαίνεις στο παιχνίδι να χρησιμοποιείς το διορθωμένο εικονίδιο. Μετά από κάποια ενημέρωση μπορεί να έχει τροποποιηθεί το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας, θα σε συμβούλευα να το ελέγχεις κάθε φορά.
Επίσης μου έτυχε μετά από από ενημέρωση να έχουν τροποποιηθεί τα δικαιώματα του υποκαταλόγου και των υποκαταλόγων του wow με αποτέλεσμα να μην με βάζει στο παιχνίδι. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά ώσπου να βρω τι έφταιγε, βέβαια στην 10.10 έκδοση που έχω τώρα δεν παρουσιάστηκε τέτοιο πρόβλημα.
Αν χρειαστείς κάποια επιπλέον πληροφορία είμαι στην διάθεσή σου.
Πιο αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ
https://help.ubuntu.com/community/WorldofWarcraftΦιλικά Αντώνης