από kwnos100 » 24 Ιαν 2013, 19:54
alexandros96 έγραψε:Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το virtual box
εννοείς να εγκαταστήσω το virtual box, να βάλω windows και να παίζω από εκεί?
modenas88 έγραψε:kwnos100 έγραψε:Σήμερα προσπάθησα να εγκαταστήσω το gta san andreas στο laptop μου(lubuntu 10.04) αλλά προκύπτουν κάποια σφαλματάκια..
Αφού έχεις 10.04 (σχεδόν 3 χρόνια), θεωρώ ότι έχεις και παλιά έκδοση του
wine. Ποια έχεις τώρα;
Το
wine είναι μια εφαρμογή που είναι καλύτερα να τη έχουμε στην τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί. Απ' ότι είδα στο αποθετήριο του
wine στο launchpad, υπάρχει μέχρι την έκδοση 1.3 για το 10.04, ενώ διατίθενται έκδοση 1.4 (σταθερή) και 1.5 (development) για τις τελευταίες εκδόσεις του Ubuntu.
Επίσης από το λινκ του simosx, οι διάφορες εκδόσεις του gta αναφέρουν πως παίζουν καλύτερα (gold, premium) με
wine έκδοση 1.5.
https://help.ubuntu.com/community/wineΟπότε καλό είναι να αναβαθμίσεις σε μια πρόσφατη έκδοση της διανομής. Αφού το Lubuntu δεν συμπεριλαμβάνεται στις LTS, πήγαινε κατευθείαν στην 12.10. Νομίζω γίνεται να πaς κατευθείαν σε 12.04 και μετά σε 12.10, αλλά εγώ θα έκανα νέα εγκατάσταση για σιγουριά..
Δες και το PlayOnLinux, μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για ευκολότερη διαχείριση του
wine.
https://help.ubuntu.com/community/PlayOnLinux
δεν έχω τις κατάλληλες απαιτήσεις ;/
kalopc έγραψε:kwnos100 έγραψε:Καλησπέρα!
Σήμερα προσπάθησα να εγκαταστήσω το gta san andreas στο laptop μου(lubuntu 10.04) αλλά προκύπτουν κάποια σφαλματάκια..
δείτε την αρχική οθόνη πως είναι:

και μετά όταν πάω να μπω στο παιχνίδι:

καμιά ιδέα? :S
Enable forced S3TC support for your DRI2 capable graphics drivers through driconf. First, install driconf through the Software Center. Run it, click the "image quality" tab and toggle the first button to "yes".
GTA should work now.
Λογικά αυτό εδώ σου κάνει !
ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω

1 Γνώσεις Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμού: Μέτριος[C++(όχι τέλεια), λίγο C, Html, Css, Java(+γραφικά, όχι τέλεια), Javascript,Jquery,Ajax, Php, Sql, Python, κάτι ψιλά σε Perl] ┃ Αγγλικών: Μέτρια
2 Ubuntu 12.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 7, Ubuntu 3.2.0-23-generic
3 Intel Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz ‖ RAM 3937 MiB ‖ Gigabyte PH67-DS3-B3
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Turks [Radeon HD 6570] [1002:6759]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)