Το όνομά μου είναι Γιάννης και είμαι από Χίο.
Πριν κάποιους μήνες ένας φίλος μου, μου έδειξε το linux Ubuntu και μαγεύτηκα. Έτσι τα έβαλα στο Laptop μου που είναι Toshiba. Το μοναδικό πρόβλημα που πιθανώς να αντιμετώπιζα είναι ότι δεν θα μπορούσα να παίζω το αγαπημένο μου παιχνίδι το World of Warcraft. Όμως με τη βοήθεια του wine μπόρεσα και έπαιξα. Βέβαια χωρίς ήχο και με μεγάλα κολλήματα στα γραφικά (που δεν τα είχε όταν έπαιζα με Vista). Τον Ιούλιο μπήκε ένα patch του WoW ( 4.2 ) και από τότε δεν μπορώ να μπω μέσα να παίξω. Mε το που κάνω log in και επιλέγω τον παίκτη που θέλω να παίξω, φορτώνει το παιχνίδι (loading) και μετά από αυτό κολλάει. Μήπως δεν εγκατέστησα το wine σωστά ( δεν είναι το beta) ; Μήπως δεν έβαλα το φάκελο του WoW εκεί που έπρεπε μέσα στους φακέλους του wine; Μήπως φταίει το Laptop μου; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει. Αν χρειάζεται να δώσω και τα στοιχεία του Laptop μου...
Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/