c7p έγραψε:c7p έγραψε:Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα τελευταία και δημιουργούνται συνέχεια εντάσεις στο φόρουμ (love is in the air ...). Δεν μπορώ να κρίνω ποιος έχει δίκιο ποιος έχει άδικο.
Είναι ένα θέμα που αφορά εσάς τους δύο και όχι την κοινότητα, πάντως αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια clan για την κοινότητας δεν γίνεται, λόγω προσωπικών διαμαχιών, να αποκλείονται κάποια μέλη από αυτήν. Μέλος της clan μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος της κοινότητας ανεξαιρέτως, εφόσον το επιθυμεί. Τώρα αν θέλουμε να δημιουργήσουμε clan μιας κλίκας απο εδώ μέσα δεν μπορεί να λέγετε clan της κοινότητας για προφανείς λόγους, είναι μια άλλη ιστορία.
Πάντως μετά από αρκετές συνομιλίες μέσω μηνυμάτων, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δημιουργούνται εύκολα καταστάσεις από εκεί που δεν υπάρχει τίποτα. Άλλο εννοεί ο ένας άλλο καταλαβαίνει ο άλλος ... να δείτε πως αν μιλούσατε μέσω βίντεο-κλήσης ή μικροφώνου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα πρότεινα να ξεχνούσατε αυτά που γίναν στο κανάλι irc και να "δίνατε τα χέρια". Από εκεί και έπειτα είναι δική σας υπόθεση το τι θα κάνετε .
Αυτό είναι το μειονέκτημα του γραπτού λόγου.Πολλές φορές άλλο εννοούμε και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος.Εγώ δεν έχω να χωρίσω χωράφια με το παλικάρι.Αν δεν θέλει να μπω στην clan με γεια του με χαρά του.Δικό σας θέμα είναι το τί θα κάνετε όχι δικό μου μιας και εσείς είστε οι εμπνευστές και δημιουργοί της ιδέας.