Συντονιστής: the_eye
stavrosLinux έγραψε: Από την άλλη μεριά θα έρθουν πολλοί άσχετοι στο ubuntu
stavrosLinux έγραψε:θα γίνει ένας ψιλοχαμός..
Off topic:adem1 έγραψε:Στο φόρουμ ναι. Από πόστ που θα έχουν κάνει άτομα που δεν θα έχουν διαβάσει τους όρους
UnKnown96 έγραψε: π.χ το Debian. Είναι στο χέρι του καθενός να επιλέξει τι θα χρησιμοποιήσει.
UnKnown96 έγραψε:Εκτός αυτού υπάρχουν διανομές που είναι φτιαγμένες καθαρά από ανοικτό και ελεύθερο λογισμικό όπως π.χ το Debian.
bobos73 έγραψε:Δεν είναι κακό να αυξηθούν οι δυνατότητες στο Linux. Γιατί όχι και παιχνίδια κλειστού κώδικα? Πιο είναι το κακό? Ίσα ίσα που θα κάνει καλό. Θα φέρει περισσότερους χρήστες! Τι θα πει άσχετος? Στη συνέχεια μαθαίνεις και γίνεσαι σχετικός. Ένα από τα μεγαλεία του Linux είναι η απόλυτη ελευθερία! Αν θέλει κάποιος να βάλει παιχνίδια πολύ καλά ,τα βάζει. Όποιος όμως δεν θέλει το κρατά καθαρό το σύστημα του. Το να έχει επιπλέον δυνατότητες το Linux εγώ το βρίσκω θετικό. Οι εταιρείες θα δώσουν περισσότερη σημασία στο Linux εκ των πραγμάτων!
bobos73 έγραψε:Εγώ έχω στο σπίτι μου 5 συστήματα. Στα 4 έχω τα παλιοπαράθυρα μαζί με Linux . Τα παιχνίδια είναι η βασική αιτία που τα 4 παιδιά μου ανοίγουν τον υπολογιστή. Ενώ βλέπουν τον πατέρα τους να έχει μόνο Linux, παρ' όλα αυτά, δεν μπαίνουν τακτικά στο Linux. Ενώ τα παροτρύνω να κάνουν τις διάφορες σχολικές εργασίες με Linux, αυτά τις κάνουν στα παράθυρα. Η δύναμη της συνήθειας! Εμείς ότι και να πούμε, τα παιχνίδια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ψηφιακή ζωή των ανθρώπων!