Λοιπόν παιδιά η clan ονομάστηκε GRE από το GREECE. Αρχικά προσπάθησα για το "ubuntu-gr" αλλά έπρεπε να είναι μόνο 4 αλφαριθμιτικοί χαρακτήρες. Σκέφτηκα το κορυφαίο για την περίπτωσή μας GRub από το GReece και τον grub που χαρακτηρίζει το λειτουργικό μας σύστημα. Δυστυχώς ακόμα κι αυτό το έδειχνε "allready registered". Δεν το βρήκα βέβαια πουθενά χρησιμοποιημένο, αλλά δε μπορούσα να επέμβω στην αυτόματη φόρμα δημιουργίας clan. Το ψάχνω βέβαια ήδη για πιθανή αλλαγή.
Τι χρειάζεται τώρα: οι c7p, yodan000, AntJPGR και NickMrg πρέπει να κάνουν ένα λογαριασμό (register) στο forum του παιχνιδιού
http://forums.savage2.com/ με το ίδιο φυσικά ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν στο παιχνίδι και να απαντήσουν στο προσωπικό μήνυμα που θα τους έρθει σχετικά με την επιβεβαίωση δημιουργίας της clan. Προσοχή έχουμε μόνο 7 μέρες προθεσμία, αλλιώς η διαδικασία ακυρώνεται, οπότε βιαστείτε.
Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Εννοώ πως αρχικά χρειάζονται αυστηρά 4 άτομα (πλην του δημιουργού) και στη συνέχεια, αφού επικυρωθεί η διαδικασία, μπορούν να προστεθούν κι άλλοι. Συνεπώς JimMpoykis είσαι ο επόμενος. Αν κάποιος από τους παραπάνω δεν ενδιαφέρεται πλέον, να μου το πει άμεσα για να τον αντικαταστήσω με τον JimMpoykis. Μπορώ να το κάνω.
Edit: Παίδες έκανα την επικύρωση μόνος μου. Πήγα στα απεσταλμένα μου (κατα λάθος τα είδα) και ακολούθησα το link που αυτόματα είχα στείλει στον καθένα σας χωρίς να το ξέρω βέβαια. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε.