Crossover Games - Linux

...παιχνίδια native ή μέσω wine ή σε virtual-box

Συντονιστής: the_eye

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε προβλήματα με κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που το τρέχετε με wine.
Συμβουλευτείτε πρώτα την σελίδα http://appdb.winehq.org

Crossover Games - Linux

Δημοσίευσηαπό Guybrush » 27 Μάιος 2010, 19:46

Εάν υπάρχει κάποιος χρήστης του CrossOver Games σε Linux, θα ήμουν υπόχρεος άμα μπορούσε να περιγράψει την εμπειρία του, καθώς επίσης και με ποιές κάρτες (Nvidia vs ATI) λειτουργεί πιο καλά το CXG.
Guybrush
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Crossover Games - Linux

Δημοσίευσηαπό gasdim » 07 Φεβ 2011, 17:40

Για λίγο καιρό είμαι χρήστης του. Λοιπών άκου να δείς. Το πολυδιαφιμισμένο steam εγκαθίστατε άψογα μέσα απο το crossover. Το πρόβλημα είναι οτι στο Ubuntu σέρνει ενώ στο fedora πήγαινε σφαίρα. Ένα demo που εγκατέστησα το shipsim extremes δεν φόρτωνε καθόλου. To command and qonquer 4 που στο combatibility γράφει οτι υποστήριξη αναφέρετε σαν gold δεν μπόρεσα να το τρέξω στο fedora. Για το ubuntu δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα. Θα αναφέρω αποτελέσματα σύντομα. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις έχει μια προσφορά η codewavers στο καλάθι εκεί που λέει special deals γράψε TRIALUSERS και πάτα update θα έχεις μια έκπτωση 60% δλδ θα σου κοστίσει 14,80€!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: ubuntu 10.10 σε innovator laptop
Προδιαγραφές ⇛Intel Dual Core * 2.40GHZ │3 GB│ Nvidia 8400GS │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Buetooth │ Κάρτα Ήχου │ Οθόνη & Ανάλυση
gasdim
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Crossover Games - Linux

Δημοσίευσηαπό fotis23 » 19 Φεβ 2011, 13:28

Έχω δοκιμάσει το crossover αλλά εχω απογοητευτει λόγω κάρτας γραφικων.Με μια παλια Nvidia 256MB παιζει κάποια παλια παιχνιδια πολυ καλα.Το Football Manager 2010 και 2011 δεν μπορει να τα παιξει καθολου οποτε άλλαξα κάρτα γραφικών.Με την ΑΤΙ HD5450 παιζει αρκετά καινουρια παιχνίδια αλλά σε άλλα δεν μου εμφανίζει κάποια ανρικείμενα στην οθόνη.Π.χ στο Football Manager 10 ή 11 δεν μου εμφανίζει τους παίχτες....
Λειτουργικό: Ubuntu 11.04
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:Kανονικό Προγραμματισμός: Μέτριος Αγγλικά: Καλά
Desktop:CPU:Core 2 Duo 2.00 M/B:Asus P5B Memory:3 GB DDR2 Γραφικά:ATI Radeon HD 5450 Series

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis23
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Διασκέδαση / Παιχνίδια