Συντονιστής: the_eye

| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

logari81 έγραψε:τα αρχεία bat στα windows, είναι συνηθως αρχεία batch δηλαδή κατι σαν τα δικά μας scripts. Αν είναι έτσι, τότε μπορείς να το ανοίξει απλώς με το gedit και να δεις τι εκτελεί. Συνήθως τα αρχεια bat εκκινούν καποιο άλλο εκτελέσιμο που ειναι .exe.

ALdaperan έγραψε:
και ποιος ο λογος να εκτελεσει καποιος τέτοια αρχεια στο λινουξ?
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

Το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα!
doug2006 έγραψε:είναι για lineage server για να ανοίξει ένας σερβερ lineage σε windows τρέχεις τα loginserver.bat και τα gameserver.bat και ετσι ο σερβερ σου γίνεται online. στο linux δεν μπορούσα νε τρέξω τα αρχεία loginserver.sh,gameserver.sh μου εβγαζε ερρορ στο java. για αυτο είπα να κάνω αυτή τη μετατροπή..ναι όμως οταν τρέχω το .exe δεν μου εφγανίζει μερικά στοιχεία όπως μου τα εμφάνιζε στα windows,ξέρω είμαι στο linux απλά λέω μήπως μπορώ να το κάνω σαν τα windows...