Braid - αυξομείωση ήχου και εναλλαγή επιφανειών εργασίας

...παιχνίδια native ή μέσω wine ή σε virtual-box

Συντονιστής: the_eye

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε προβλήματα με κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που το τρέχετε με wine.
Συμβουλευτείτε πρώτα την σελίδα http://appdb.winehq.org

Braid - αυξομείωση ήχου και εναλλαγή επιφανειών εργασίας

Δημοσίευσηαπό nikos_sib » 29 Απρ 2013, 20:35

Παιδιά καλησπέρα...

Έχω εγκαταστήσει το braid από το κέντρο λογισμικού αλλά όταν το ανοίγω, ενώ έχω ήχο στο παιχνίδι και όλα λειτουργούν κανονικά, δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την αυξομείωση της έντασης μέσω της συντόμευσης του πληκτρολογίου (fn και το αντίστοιχο πλήκτρο).
Επίσης δε μπορώ να αλλάξω με τις συντομεύσεις "ctrl + alt + βέλος " επιφάνεια, έτσι ώστε να κάνω και άλλα πράγματα ταυτόχρονα χωρίς να πρέπει να κλείνω το παιχνίδι κάθε φορά.
Ούτε με το ποντίκι μπορώ να κάνω εναλλαγή των χώρων αλλά ούτε και εμφάνιση όλων των παραθύρων που είναι ανοιχτά εκείνη τη στιγμή - συντομεύσεις στις γωνίες της οθόνης μέσω του ubuntu tweak.

Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Με μια γρήγορη έρευνα στο google, δε μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.
Προτάσεις για επίλυση του προβλήματος?

edit : προσθήκη : η αυξομείωση του φωτισμού με fn και των αντίστοιχων πλήκτρων λειτουργεί, χωρίς όμως να μου το δείχνει στην πάνω δεξιά γωνία όπως κάνει συνήθως. Απλά αυξομειώνεται φυσιολογικά η φωτεινότητα.
1 Γνώσεις Linux: Πολύ Λίγα ┃ Προγραμματισμού: Όχι ┃ Αγγλικών: Καλά
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-19-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.5.0-28-generic
3 Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3861 MiB ‖ Dell Inc. 0FXK2Y - Dell Inc. Inspiron N5110
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0116] {i915} ⋮ nVidia GF108M [GeForce GT 525M] [10de:0df5] {}
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34)
nikos_sib
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Διασκέδαση / Παιχνίδια