AEGEAN MERCHANT v1.0 FREE για όλους.

...παιχνίδια native ή μέσω wine ή σε virtual-box

Συντονιστής: the_eye

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε προβλήματα με κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που το τρέχετε με wine.
Συμβουλευτείτε πρώτα την σελίδα http://appdb.winehq.org

AEGEAN MERCHANT v1.0 FREE για όλους.

Δημοσίευσηαπό posidon4 » Χθες, 20:00

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολλά χρόνια μέλος στο forum αποφάσισα να κάνω το 14o μου post. Μόνο που δεν πρόκειται για ερώτηση η για κάποιο πρόβλημα που έχω. Πρόσφατα (πριν 15 λεπτά για την ακρίβεια) ολοκλήρωσα την κατασκευή ενός παιχνιδιού το οποίο θέλω να διαθέσω στην κοινότητα εντελώς δωρεάν (για linux μιλάμε άλλωστε, μόνο δωρεάν θα μπορούσε να ήταν). Αυτό το κάνω γιατί αυτή η κοινότητα χωρίς να το ξέρει με έχει βοηθήσει πααααρα πολλές φορές χωρίς να το ξέρει. Προβλήματα που είχα στο pc και έβρισκα τις λύσεις εδώ μέσα χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσω το παραμικρό.
Πρόκειται για έναν προσομοιωτή εμπορίου στην φιλοσοφία του Patrician 3 (για όσους το γνωρίζουν) και η ιστορία ξεκινάει από την μεσόγειο με λιμάνια όπως Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Βόλου, Καβάλας και Σμύρνης. Στην πορεία ο παίκτης μπορεί να ξεκλειδώσει περισσότερα λιμάνια και να φτάσει ως τις ισπανικές ακτές. Φυσικά δεν τολμώ να πω ότι είναι ισάξιο του Patrician 3 γιατί πολύ απλά ...... δεν είναι.
Ζητώ λοιπόν την επιείκεια σας και φυσικά καλοδεχούμενο κάθε feedback θετικό η αρνητικό (αν και κάτι μου λέει πως τα αρνητικά θα είναι περισσότερα) αφού αργότερα θα βγουν ενημερώσεις για το παιχνίδι και θα το βελτιώνω όσο περισσότερο μπορώ.
Το παιχνίδι είναι αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά. Αργότερα θα βάλουμε περισσότερες γλώσσες.

Το παράδοξο εδώ είναι ότι το παιχνίδι το έφτιαξα σε laptop με windows 11 γιατί το άλλο laptop μου με το ubuntu ήθελε να το παίξει μπεκροκανάτα και ήπιε ένα ολόκληρο ποτήρι μπύρα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους το κατεβάσουν αλλά και αυτούς που θα πουν “Άσε μας ρε φίλε τώρα”.

Google drive Download link: https://drive.google.com/file/d/1sqJ2cn ... drive_link

Η εγκατάσταση γίνεται με:
sudo apt install ./aegean-merchant_1.0.0_amd64.deb
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Πρώτα βήματα ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-25-generic 32bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.5.0-17-generic
3 Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ P4i65G
4 nVidia NV44A [GeForce 6200] [10de:0221] {nvidia}
5 eth0: Realtek RTL-8139/8139C/8139C+ [10ec:8139] (rev 10)
posidon4
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Διασκέδαση / Παιχνίδια