Λίγο μπερδεμένος ο τίτλος αλλά δεν ξέρω και πως αλλιώς να το εκφράσω. Το λοιπόν, βρήκα κάποια ιστοσελίδα που δίνει δωρεάν χώρο για φιλοξενία ιστοσελίδων κτλ κτλ. http://www.host1free.com. Αυτοί λοιπόν μου δίνουν ένα χώρο 10 γίγα και φυσικά έκανα λογαριασμό και έγιναν όλα καλά. Μου λέει ότι μπορώ να έχω μόνο μια πρόσβαση ftp. Εκεί κάπου το έχασα. Δηλαδή θέλω να πω, για να δει κάποιος το ftp πρέπει να έχει τον κωδικό μου? Δεν μπορεί να είναι δημόσιο με κάποιον τρόπο? Δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που λέει μέσα το site.
Τελοσπάντων, σας λέω τι ακριβώς θέλω να κάνω για να μου πείτε ιδέες ή και να μου προτείνετε άλλες λύσεις ή και άλλους servers που να προσφέρουν δωρεάν hosting. Γιοα διευκόλυνση σας λέω ότι δε νομίζω ότι θα χρειαστώ πάνω από 1 γίγα.
Θέλω, λοιπόν, να έχω ένα χώρο κάπου σε κάποιον σερβερ στον οποίο να βάζω κάποια αρχεία, περισσότερο μιλάμε για pdf,foto,παρουσιάσεις και κανένα opensource(για να μην το ψάχνω αν το χρειαστώ ενώ είμαι κάπου αλλού. Μιλάμε για προσωπική δουλειά οπότε τίποτε το παράνομο. Θέλω να τα βάλω σε εναν εξωτερικό σερβερ και για να μπορώ να έχω πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο άμεσα χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλάω μαζί μου και για ασφάλεια με την έννοια του να ξέρω ότι κάπου υπάρχουν αλλά και για να μπορεί όποιος θέλει να δει ή να κάνει download. Αυτό που συμβαίνει με το συγκεκριμένο σέρβερ είναι ότι για να δει κάποιος τα αρχεία, πρέπει να βάλει το όνομα και το password, πράγμα που δε θα με απασχολούσε και τόσο αλλά φανταστείτε τώρα να πρέπει να δίνω κωδικό σε 100 άτομα και να πρέπει να μπουν ένας ένας. Για να συννενοούμαστε μπορείτε να δείτε το τι εννοώ στο ftp.lefteris.oliwy.net Κάτι τέτοιο θέλω αλλά να έχουν πρόσβαση όλοι. Για να μπορέσετε να το δείτε θα σας χρειαστεί όνομα και κωδικός που σας τα δίνω δημοσίως και άνετα γιατί δε με νοιάζει και πολύ. lefter 290180.