konnn έγραψε:Σε συνέχεια μιας συζήτησης
viewtopic.php?f=14&t=16808&start=50 σκέπτομαι τι θα χρειαζόταν ο καθένας μας εάν ήθελε να φιλοξενεί τα domain του σε προσωπικό σέρβερ,αξίζει άραγε τον κόπο και τα χρήματα από το να νοικιάσεις σε μια εταιρία.Θα ήθελα εδώ λοιπόν να παραθέσουμε ό,τι γνωρίζει ο καθένας ώστε αν κάποιοι δεν είναι σίγουροι για την εταιρία που νοικιάζουν(χώρο και bandwidth) να θελήσουν να το επιχειρίσουν.
Το τυπικό είναι να κάνεις τη δουλειά όσο το δυνατόν πιο φθηνά, και το να βάλεις υπολογιστή στο σπίτι σου είναι από τις ακριβές λύσεις.
1. Αν θέλεις μόνο ηλ. αλληλογραφία, τότε
α. αγοράζεις το π.χ. konnn.gr, από κάποιον που παρέχει και υπηρεσίες DNS. Κόστος κάπου 30€ για δύο χρόνια (ελάχιστο δύο χρόνια)
β. Ρυθμίζεις το Google Apps για να διαχειρίζεται την αλληλογραφία. Έχεις 50 λογαριασμούς ηλ. αλληλογραφίας δωρεάν, και μπορείς να βάλεις δωρεάν και στατική σελίδα στο
www.konnn.gr.