Για να κάνω κάτι τέτοιο όμως ένα ολοκληρωμένο e-mail server όπου να δέχεται, να αποθηκεύει, να μπορώ να βλέπω και να στέλνω e-mails μου και η όλη διαδικασία να κυλάει ομαλά νομίζω για το επίπεδο γνώσεων που βρίσκομαι αυτή την στιγμή θα ήταν αρκετά δύσκολο. Από ότι έψαξα είδα ( και εδώ νομίζω κάπου είδα μια παρόμοια αναφορά ), πως θέλει πολύ δουλειά και υπάρχουν πιθανότητες λόγο τον φίλτρων spam που υπάρχουν από τους άλλους παρόχους να μην παίζει καθόλου ( αν κάνω λάθος παρακαλώ πολύ διορθώστε με ).
Οπότε πρώτα είπα να κάνω έστω απλά μια "απλή" ανακατεύθυνση των e-mails ( forward - redirect που το λέτε.. - αν και ίσος υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ τους, αν ναι, θα χαιρόμουν να με διαφωτίζατε - ). Να έχω δηλαδή είναι κοινό e-mail μου π.χ. onoma@hotmail.com και ένα onomamou@domain.mou και να μπορώ να δίνω στον κόσμο το onomamou@domain.mou να μου στέλνει e-mails και να μου έρχονται στο onoma@hotmail.com και θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος, αν μπορούσα να στέλνω και από το onoma@hotmail.com ή από το onomamou@domain.mou και να πηγαίνει το e-mail εμφανίζοντας στον παραλήπτη τη διεύθυνση onomamou@domain.mou. Αυτό από ότι έψαξα σε σύγκριση με την πρώτη μου σκέψη "γενικά" φαίνεται να γίνεται πιο εύκολα. Βλέποντας όμως κάποιους οδηγούς του τύπου "Postfix Forward Email To Another Email Account" , "Setup mail forwarding in postfix on Ubuntu or Debian", και διάφορους άλλους παρόμοιους δε κατάφερα κάτι τέτοιο σε εμένα. Λοιπόν μπορείτε μήπως να με διαφωτίσετε - βοηθήσετε περί του θέματος ;
Τι πρέπει να κάνω ώστε να γίνεται αυτή η "τράμπα" ( ας μου επιτραπεί η έκφραση ) από το onomamou@domain.mou στο onoma@hotmail.com ; Ότι πηγαίνει δηλαδή στο onomamou@domain.mou να μεταφέρετε - φαίνεται στο onoma@hotmail.com ;
Ευχαριστώ πολύ!