επισης θα ηθελα κ καμια προταση για κανα καλο Antivirus για linux αν υπαρχουν κ αν ξερετε!
ευχαριστω
psycoclan1 έγραψε:καλησπερα παιδες. επανερχομαι μετα απο λιγο καιρο απουσιας με μερικες ακομη ερωτησεις. κατ αρχην. σκεφτομαι να στησω εναν FTP στον οποιο θα θελω να εχω ορισμενα αρχεια ετσι ωστε οταν τα χρειαζομαι κ ειμαι εκτως σπιτιου,πολης,χωραςνα μπορω να τα χρησιμοποιω. η ερωτηση μου ειναι η εξης. ποιο ειναι το πιο καλο προγραμμα για FTP ασφαλειας κ τι firewall να ενεργοποιησω?
επισης θα ηθελα κ καμια προταση για κανα καλο Antivirus για linux αν υπαρχουν κ αν ξερετε!
ευχαριστω
έγραψε:Clam AntiVirus is an open source (GPL) anti-virus toolkit for UNIX, designed especially for e-mail scanning on mail gateways. It provides a number of utilities including a flexible and scalable multi-threaded daemon, a command line scanner and advanced tool for automatic database updates. The core of the package is an anti-virus engine available in a form of shared library
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
psycoclan1 έγραψε:επειδη το pc θα παραμενει connected στο inet 24/7 με real ip δε θελω να εχω προβληματα. θελω ασφαλεια στη μεταφορα δεδομενων μου οποτε η ευκολη παραμετροποιηση ειναι κατι που ερχεται δευτερο!
οποτε ποιον ftp server να προτημισω?
έγραψε:Προτείνω SSH. Χρειάζεται να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες. Από θέμα ασφάλειας, είναι το καλύτερο.