Hi guys, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας....
Θέλω να εγκαταστήσω το phpMyAdmin στον υπολογιστή (για να το χρησιμοποιώ ως GUI για την "mysql")
Έχω ακολουθήσει πολλά tutorials (για επαλήθευση) όσων αφορά LAMP και phpMyAdmin και στην ουσία χρειάζομαι 5 πακέτα. Τα κάνω κανονικά εγκατάσταση (με apt-get). Κάνω επανεκκίνηση των apache2, όμως συνέχεια όταν πάω στο localhost/phpmyadmin ο firefox αναφέρει ακριβώς \
""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''
Not Found
The requested URL /phpmyadmin/ was not found on this server.
________________________________________________________________________________
Apache/2.2.8 (Ubuntu) PHP/5.2.4-2ubuntu5.3 with Suhosin-Patch Server at localhost Port 80
""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''""'''''''
τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει???
Εναλλακτικά, αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο καλύτερο GUI (έψαξα για της oracle το sql developer αλλα ακόμη δε μπόρεσα να το εγκαταστήσω, ούτε να το κατεβάσω καν αν και στο site αναφέρει ότι είναι free....)
ευχαριστώ εκ των προτερων για τον ενδιαφέρον σας