προβλημα με wordpress uploading..  Το θέμα επιλύθηκε

...ρύθμιση - εγκατάσταση web server, mail server, ftp server, κλπ

Συντονιστές: the_eye, konnn

Re: προβλημα με wordpress uploading..

Δημοσίευσηαπό Μάριος Ζηντίλης » 20 Μάιος 2011, 01:21

Αγαπητέ συμφορουμίτη,

Μην τα ζητάς όλα έτοιμα. Φαίνεται ότι σου αρέσει να κάνεις προχωρημένα πράγματα, στήσιμο εξυπηρετητή και ανάπτυξη λογισμικού. Για αυτή τη χρήση του Ubuntu, θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά, και να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε πειραματισμούς. Μέχρι στιγμής, ό,τι χρειάστηκες να κάνεις το ρώτησες στο φόρουμ βήμα-βήμα, και σε βοηθήσαμε.

Η τελευταία αυτή ερώτηση έχει απαντηθεί σε αυτό και σε άλλα φόρουμ εκατοντάδες φορές. Ψάξε το λίγο μόνος σου. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις έναν οδηγό, δεν τον κάνει παρακμιακό, απλά κάτι δεν κάνεις καλά. Βρες έναν οδηγό και ξεκίνα να τον εφαρμόζεις. Όταν σκαλώσεις, ρίξε μια ματιά στην τεκμηρίωση του προγράμματος, θα σε βοηθήσει. Αν δεν βρίσκεις τη λύση ψάξε περισσότερο.

Τέλος, αν δεν μπορείς με τίποτα να προχωρήσεις, δείξε μας τον οδηγό που ακολουθείς, και πες μας σε ποιό βήμα έχεις μείνει για να σε βοηθήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Μάριος Ζηντίλης
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: προβλημα με wordpress uploading..

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 20 Μάιος 2011, 11:55

καλημερα,

[οντως σε αυτο εχετε δικιο,προτιμω τον ελευθερο μου χρονο απο το διαβασμα της 3ης λυκειου να τον αξιοποιω σε βολτες και Linux(με ολα τα σχετικα:sites,web development,coding κτλπ).]
στο θεμα μας,που λετε ακολουθησα αυτον τον οδηγο http://www.wikihow.com/Set-up-an-FTP-Server-in-Ubuntu-Linux,ομως δεν νομιζω πως ηταν "οδηγος" γιατι οκ μου εδειξε πω να κανω setup to vsftpd,τα στοιχεια ομως για να συνδεομαι στον ftp-server μου και γενικα πως χρησιμοποιω τον ftp μου για transfer αρχειων δεν μου το εδειξε...(γιαυτο τον ειπα και παρακμιακο:$)
Spoiler: show
1 Γνώσεις → Linux: Χαμηλό>Μεσαίο┃ Προγραμματισμός: PHP,C ┃ Αγγλικά: Proficiency
2 Λειτουργικό → Ubuntu 13.04 precise 32-bit (en_US.UTF-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: i3-2310M 2.1Ghz ‖ RAM 4Gb
4 Κάρτες γραφικών: NVidia GeForce GT 540M 1Gb

Personal blog - website
Άβαταρ μέλους
koslibpro
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ