lamprakis έγραψε:Καλησπέρα, δεν ξέρω αν θέτω την ερώτηση στη σωστή ενότητα. Αν είναι σε λάθος ενότητα παρακαλώ να μεταφερθεί.
Προτείνω επίσης να δημιουργηθεί και ξεχωριστή ενότητα.
Λοιπόν, εάν κάποιος χρειάζεται έναν επαγγελματία για την εγκατάσταση ενός file server ubuntu και mail server για 50 έως 100 χρήστες που μπορεί να απευθυνθεί στην Αθήνα; Επίσης που μπορεί κάποιος να εκπαιδευτεί για διαχειριστής ενός τέτοιου δικτύου;
Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες να δώσω.
Να γίνει καλή ιδέα άλλα για λόγο
forumrules.php δεν γίνεται .
Γιατί άμεσα θα γίνεται προβολή επαγγελματικής ιδιότητας που δεν γίνεται με
forumrules.php .
Το που να τον βρεις είναι ένα άλλο πρόβλημα και ειδικά στην Αθήνα μεγάλη πόλη θέλει λίγο ψάξιμο .
Για να γίνεις διαχειριστής ενός τέτοιου δικτύου δεν θέλει και πολύ , απλά όρεξη , διάβασμα και μεράκι .
Εννοείτε και δοκιμές .
Και εγώ κάποτε δεν ήξερα τέτοια πράγματα , άλλα έκατσα διάβασα

, δοκίμασα

, χάλασα

άλλα το έμαθα το θέμα και μπορώ να πω αρκετά καλά .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr