Νομίζω ότι είναι εύκολο να το κάνεις και με ubuntu. Με backtrack είναι πιο εύκολο, αλλά αν εγκαταστήσεις το airplay θα είναι το ίδιο πιστεύω:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install airplay
αυτά που σου γράφω ισχύουν για WEP, για WPA δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται
Αφού εγκαταστήσσεις το airplay ανοίγεις ένα τερματικό και δίνεις:
Νομίζω ότι είναι εύκολο να το κάνεις και με ubuntu. Με backtrack είναι πιο εύκολο, αλλά αν εγκαταστήσεις το XXXXX θα είναι το ίδιο πιστεύω:
sudo apt-get install XXXXX
αυτά που σου γράφω ισχύουν για WEP, για WPA δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται
Αφού εγκαταστήσσεις το XXXXX ανοίγεις ένα τερματικό και δίνεις:
XXXXX
κράτα το όνομα XXXXX και χρησιμοποιήσέ το στις επόμενες εντολές
αν θες να φτιάξεις XXXXX για να μην μπορούν να σε εντοπίσουν αν σε πάρουν χαμπάρι κάνε αυτά:
μετά δώσε
XXXXX
και μετά από λίγο πάτα XXXXX για να σταματήσει η διεργασία. Από αυτά που θα δεις κράτησε το XXXXX (φαίνονται) και χρησιμοποίησέ τα στην παρακάτω εντολή (στις παρενθέσεις)
XXXXX
Στο XXXXXγράφεις ότι θέλεις.
Μετά ανοίγεις ένα νέο τερματικό, χωρίς να κλείσεις το προηγούμενο και γράφεις
XXXXX
αν αυτό ολοκληρωθεί επιτυχώς (συνήθως εγώ εκεί κολάω γιατί δεν ολοκληρώνεται επιτυχώς) τρέξε
XXXXX
μετά ανοίγεις ένα τρίτο τερματικό και γράφεις
XXXXX
όπου XXXXX γράφεις αυτό που είχες γράψει πριν.
μπορεί να χρειαστεί να περάσει κάμποση ώρα για να σου βγάλει αυτή η εντολή τον κωδικό.
μετά μόλις τελειώσεις θα σου εμφανίσει τον κωδικά του δικτύου!!!
όπου filename γράφεις αυτό που είχες γράψει πριν.
μπορεί να χρειαστεί να περάσει κάμποση ώρα για να σου βγάλει αυτή η εντολή τον κωδικό.
μετά μόλις τελειώσεις θα σου εμφανίσει τον κωδικά του δικτύου!!!
Δεν επιτρέπεται η παράθεση λιστών εντολών που να μπορουν να χρησιμοποιηθουν αυτούσιες για την παραβιαση συστημάτων χωρις την αδεια του ιδιοκτητη τους. Αυτό που επιτρέπεται είναι η θεωρητικη συζήτηση τεχνικών λεπτομερειών για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μεθόδων παραβίασης με σκοπό την καλύτερη προστασία μας από τέτοιους κινδυνους. Χωρις την παραθεση, προγραμματων, εντολων κλπ.
EDIT: sorry, αλλά δεν διάβασα τα προηογούμενα post και δεν ήξερα ότι δεν θέλατε/επιτρέπετε να πω τον τρόπο!! Πάντος τον τρόπο τον διάβασα από το Linux Format που είναι περιοδικό για Linux....