Προβλημα με aircrack-backtrack

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Προβλημα με aircrack-backtrack

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 30 Νοέμ 2010, 08:01

Τελος παντων.Φιλοι δεν θα γινουμε γιατι ξερεις πολλα εκτος απο προγραμματισμο.
Επειδη πρεπει να σεβαστω οσα εγραψα πιο πανω αλλα και το ιδιο το φορουμ δεν ξαναποσταρω και με αρκετη δοση χιουμορ ( γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ) ριξε μια ματια στο παρακατω βιντεο.
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 30 Νοέμ 2010, 10:15

TEIKOZANIS έγραψε:Τελος παντων.Φιλοι δεν θα γινουμε γιατι ξερεις πολλα εκτος απο προγραμματισμο.
Επειδη πρεπει να σεβαστω οσα εγραψα πιο πανω αλλα και το ιδιο το φορουμ δεν ξαναποσταρω και με αρκετη δοση χιουμορ ( γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ) ριξε μια ματια στο παρακατω βιντεο.

Off topic:
Ωραία λογική :!: , δηλ. τι είναι αυτά τα πολλά που ξέρω εκτός από προγραμματισμό που σε αποτρέπουν να επιδιώξεις την φιλία μου; :?: :? Όχι, ότι θα σε ήθελα για φίλο μου, υποθετικά μιλώντας και χάριν ακαδημαϊκής συζήτησης. :roll: :wtf:
Έλα μην ντρέπεσαι ενσωμάτωσέ το το βίντεο! Δεν πειράζει το κάνω εγώ για σένα:

Ατυχές το παράδειγμά σου και το χιούμορ σου είναι κρύο σαν τον Εγγλέζων ένα πράγμα. :wtf: :thumbdown: Ελπίζω αυτή την φορά να τηρήσεις την υπόσχεσή σου και να μην χρειαστεί να σου ξανα-μανα-απαντήσω! :roll: Και το να με προσβάλλεις δείχνοντας μου ένα βίντεο, όπου υποτίθεται ο Πάγκαλος είπε αυτά που είπε, υπαινίσσοντας έτσι ότι κι εγώ ένας όρθιος ή καθιστός μ****** είμαι, είναι ασέβεια κι απλά επιβεβαιώνει την πρότερη κρίση μου για σένα. Αν για σένα το μ****** δεν είναι βρισιά, μάλλον με εσένα κι όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κάτι δεν πάει καλά. Το ότι στο λεξιλόγιό μας -ως λαός- τείνει κάθε δεύτερη λέξη σε μια πρόταση να είναι το μ******, δεν μας τιμά και ιδιαίτερα. Ακόμη μεγαλύτερη ασέβεια είναι βέβαια να με συγκρίνεις με τον ίδιο τον Πάγκαλο, καμία σχέση σου λέω ... αλλά πολύ χάλια βίντεο -οπτική ποιότητα μηδέν. Συν ότι για να μην υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο προφανώς ισχύει ότι το είπε off-record οπότε είναι σαν μην το είπε ποτέ ... προφανώς οι δημοσιογράφοι θα παρανόησαν τα λεγόμενά του ... :lol:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 30 Νοέμ 2010, 11:19

εντάξει τώρα δεν χρειάζεται να μαλώσουμε κιόλας.
Πάντως δεν είναι σωστό να παραβιάζουμε το ρούτερ του άλλου χωρίς την συγκατάθεση του.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ αυτό για το cracking.
Τώρα για την πειρατεία εντάξει πιστεύω ότι υπερεκτιμούν την αξία των ταινιών,παιχνιδιών,μουσικών δίσκων,προγραμμάτων και στο κάτω κάτω τα λεφτά πάνε στις εταιρίες και όχι στους δημιουργούς αυτών των προϊόντων, τουλάχιστον στους περισσότερους δίνουν ψίχουλα.
Αλλά έτσι είναι όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση ανεβαίνει και η τιμή άσχετα αν το κόστος κατασκευής του προϊόντος είναι χαμηλό.
Όπως είπε και κάποιος εδώ μέσα όπου ευημερούν οι αριθμοί οι άνθρωποι δυστυχούν. :bow: :bow:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 30 Νοέμ 2010, 16:07

Προσεξτε και μην βαζετε λογια στο στομα μου ( αν τα λετε για εμενα ) περι cracking κ.τ.λ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ( για να τελειωνει το θεμα ).
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 30 Νοέμ 2010, 16:18

Προσοχή: Τα ακόλουθα αποτελούν προσωπική μου έκφραση γνώμης κι άποψης και δεν αντανακλούν την άποψη της ομάδας συντονιστών, εκφράζομαι ως απλό μέλος πλέον από εδώ και πέρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησής μου!

Off topic:
Είδες πουθενά να αναφέρει ο xaris2335 σε εσένα προσωπικά εκτός από την πρώτη του πρόταση; :? :wtf: Γενικά αναφέρθηκε στο cracking και την πειρατεία κι εξέφρασε την γνώμη του, όπως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει! :angel: Και τι γκαρίζεις (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ = γκάρισμα); :wtf: Μήπως επειδή σε πνίγει το δίκιο σου και που να το βρεις; :wtf: Δεν φτάνει που είπε να κάνει τον "πυροσβέστη" ο άνθρωπος, του ζητάς και τα ρέστα; :wtf:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 30 Νοέμ 2010, 16:38

έγραψε:Προσοχή: Τα ακόλουθα αποτελούν προσωπική μου έκφραση γνώμης κι άποψης και δεν αντανακλούν την άποψη της ομάδας συντονιστών, εκφράζομαι ως απλό μέλος πλέον από εδώ και πέρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησής μου!

Ευτυχως που σκεφτηκες να το γραψεις και αυτο αλλα μην ανησυχεις δεν παρεξηγω το φορουμ εξαιτιας μιας μοναδας σαν εσενα.
Επιτελους σταματα να ασχολεισαι μαζι μου οπως προσπαθω να κανω και εγω οσο δεν πικαρεις.
Το σωστο ειναι να ξεκαθαρισω την θεση μου απο εκει και μετα λεγε οτι θες λεγε οπως λεει και ο Καρρας.

TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 30 Νοέμ 2010, 16:41

Να είστε σίγουροι ότι κανέναν τρίτο δεν ενδιαφέρει η προσωπική άποψη που έχει ο ένας σας για τον άλλον. Το θέμα κλειδώνει γιατί χάλασε ανεπιστρεπτί και αν θέλετε να το συνεχίσετε μπορείτε ελεύθερα μέσω pm να βγάλετε το άχτι σας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ