pros έγραψε:Δεν επιτρέπεται η παράθεση λιστών εντολών που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες για την παραβίαση συστημάτων χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη τους. Αυτό που επιτρέπεται είναι η συζήτηση τεχνικών λεπτομερειών για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μεθόδων παραβίασης με σκοπό την καλύτερη προστασία μας από τέτοιους κινδύνους.

konnn έγραψε:Βασικά αυτός δεν έκανε κάτι σπουδαίο...Κάνε το και με ένα υπολογιστικό φύλλο αλλά.....μάλλον δε φτάνει.
#!/bin/bash
#
# Greek Telephone Numbers - All
#
for a in {1..9}; do
for b in {0..9}; do
for c in {0..9}; do
for d in {0..9}; do
for e in {0..9}; do
for f in {0..9}; do
for g in {0..9}; do
for h in {0..9}; do
for i in {0..9}; do
echo 2$a$b$c$d$e$f$g$h$i
done
done
done
done
done
done
done
done
done

bacos έγραψε:απλα δεν θελω να μπενω σε αλλα φορουμ γιατι εκτως οτι το εχω συνηθεισει αυτο το φορουμ οτι και να εχω ρωτισει παιρνω μια απαντηση που με κατατοπιζει πληρως σε αυτο που θα κανω και πιστευω οτι σ αυτο το φορουμ υπαρχουν ατομα με πολυ καλες γνωσεις στο αντικειμενο............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εφοσον υπαρχει αναποκρισει σε αυτα που ρωταω μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να αποδείξω ούτε την ενοχή σου ούτε την αθωότητά σου.
Ούτε μου αρέσει -κι αυτό νομίζω ισχύει για όλους τους συντονιστές/διαχειριστές- να κλειδώνω θέματα. Δεν πιστεύω στην λογοκρισία. Αλλά δείτε την προειδοποίηση και τηρήστε την κι ουδέν πρόβλημα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά ...bacos έγραψε:ναι αυτο πρεπει να ειναι το προγραμματακι αλλα δεν λεει πως να εννωσω αυτα που θελω σε ενα εγραφο οπως λεω παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bacos έγραψε:αυτο που μου λες ειναι πολυ χρονοβορο σ αυτο τον τροπο πατας την εντολη και ξεμπερδεψες