Καλησπερα ! Η θεια μου εχει ενα λαπτοπακι και χρησιμοποιει τα 32μπιτα Βιστα....
2.66 GHz η συχνοτητα του επεξεργαστη με 1GB RAM
Del ειναι το λαπτοπακι. Δεν μπορει να βαλει λινουξ γιατι καταρχην ειναι μεγαλη και κατα δευτερον δεν θελει
να ασχολειται πολυ με τον υπολογιστη.
ΕΠομενως θα επικεντρωθουμε στα γουιντοους ... ΤΟ λειτουργικο εχει βαρυνει αρκετα τωρα τελευταια κολληματα κτλπ.
Προσπαθησα να παιξω λιγο με την registry αλλα αρκετες τιμες ηταν ηδη ενταξει.
Πηραμε και βαση ψυξης.... ΕΚανα ελεγχο για bad sectors ... εκανα ελεγχο για ιους... ολα καλα!
Προσπαθησα να το γλιτωσω χωρις να του κανω φορματ αλλα κατι μου λεει πως δεν θα την γλιτωσει.
Βεβαια σε τι να κανω φορματ? ΟΛοι λενε φορματ και φορματ η ευκολη λυση με την μια... κολλαει ο υπολογιστης σου? Α ΟΚ φορματ.
Εχω μερικες ερωτησεις... καταρχην ειναι δυνατον να χει βαρυνει απο τις ενημερωσεις τις συσσωρευμενες??? το εχει 1 χρονο
μονο για αυτο θα εκανα φορματ... αλλα μολις ολοκληρωθει το φορματ μετα δεν θα χρειαστει να εγκαταστησω αρκετες παλι ενημερωσεις?
Παει αυτο.....
και κατα δευτερον.... μπορω να κοψω τις ενημερωσεις???? Και τι επιπτωση θα εχει αυτο στην ασφαλεια - ευσταθεια του συστηματος.
Χαλαρο θεματακι για γουιντοους..... καλο ειναι να γνωριζουμε 3-4 πραγματα και απο αυτα αν χρειαστει να βοηθησουμε... οποτε περιμενω τις γνωμες σας!