Εχουν ΜΠουκώσει τα Παραθύρια της Θειάς μου.

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Εχουν ΜΠουκώσει τα Παραθύρια της Θειάς μου.

Δημοσίευσηαπό simosx » 25 Απρ 2011, 19:37

Off topic:
ALdaperan έγραψε:
Αυτό ήταν η πολιτική της ms για να προσελκίσει των κόσμο.Το παράνομο ξέρεις είναι και ελκιστικό.
Το έχω ακούσει και παλαιότερα αυτό , ότι και καλά επίτηδες αφήνει την κυκλοφορία πειρατικών αλλά δεν ξέρω αν ευσταθεί 100% .

Αυτό το «ξένο είναι και πιο γλυκό» ή «παράνο και ελκυστικό» είναι νομίζω μια ποιητική αντιμετώπιση του θέματος.

Η Microsoft θέλει τον κόσμο να ασχολείται με το λειτουργικό της σύστημα, διότι έτσι το μαθαίνει ο κόσμος και η εταιρία εδραιώνεται.
Οπότε, επιβάλει τους υπολογιστές να πωλούνται με Windows και έτσι δεν έχει μεγάλη επίπτωση από αυτό που λένε «πειρατεία».
Δες στο ιστολόγιό μου για ένα ζήτημα με την MS και το γεγονός ότι επιβάλλει τους κατασκευαστές να πωλούν μόνο με Windows.
Τελευταία επεξεργασία από simosx και 25 Απρ 2011, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 25 Απρ 2011, 19:59

Off topic:
ALdaperan έγραψε:
konnn έγραψε:Αυτό ήταν η πολιτική της ms για να προσελκίσει των κόσμο.Το παράνομο ξέρεις είναι και ελκιστικό.

Το έχω ακούσει και παλαιότερα αυτό , ότι και καλά επίτηδες αφήνει την κυκλοφορία πειρατικών αλλά δεν ξέρω αν ευσταθεί 100% . Απο την άλλη δε νομιζω να είναι και τόσο δύσκολο να την καταπολεμήσει ;) Τωρα τελευταία έκανε κάτι κινήσεις με το windows genuine ... έσπασε και αυτό

Ό,τι το κάνει επίτηδες, θεωρώ ότι είναι ένας μύθος που βολεύει αφάνταστα τους απανταχού πειρατές. Όσο για την καταπολέμηση είναι αρκετά δύσκολη έως και χαμένη υπόθεση, αλλά το παλεύει. Επί windows 98, όταν κι εγώ -όπως όλη η Ελλάδα σχεδόν ήμουν πειρατής- η πολιτική της ήταν να μαζεύει τα πειρατικά κλειδιά και σε κάθε service pack να τα βάζει σε μαύρη λίστα, οπότε έτρεχες κάτι μέρες να ξαναβρείς έγκυρο πειρατικό κλειδί. Από ΧΡ και μετά (που πλέον αγοράζω τα λειτουργικά της) βγήκε και το WGA ως προστασία ενάντια στην πειρατεία, το οποίο παρότι έχει σπάσει είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν, γιατί πλέον ελέγχει κάθε φορά που πας windows update το κλειδί σου. Χαμένη υπόθεση είναι παρ' όλα αυτά, γιατί ότι και να σκαρφιστούν οι προγραμματιστές της ως προστασία πάντα θα βρεθούν κάποιοι που θα την σπάσουν.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό konnn » 25 Απρ 2011, 20:23

Έχετε ένα δίκιο και συμφωνώ μαζί σας αλλά ας σκεφτούμε το εξής: δεν είναι πολλοί οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια άδεια για τη δώσουν σε ένα φίλο ή συγγενή με παλιό pc όπου δε θα αγόραζαν νέο υπολογιστή απ'τη στιγμή που είχαν το σπασμένο λειτουργικό....κλπ, δλδ δεν αγόραζαν καθόλου pc ή θα πρόβαιναν σε πχ λίνουξ;
Να μου πεις πόσοι θα είναι αυτοί;
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
konnn
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: konnn
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 25 Απρ 2011, 21:00

Είναι γνωστή εμπορική τακτική η ανοχή στην πειρατεία και έχει το εξής σκεπτικό:
-Έχουμε ένα προϊόν το οποίο θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με ''Χ'' τιμή και η έρευνα αγοράς μας έχει δείξει ότι θα έχει ''Ψ'' πωλήσεις.
-ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι πάντα κάποιοι θα πληρώσουν (τίμιοι,κορόϊδα όπως θέλετε πείτε τους) και μειώνουμε την χασούρα που θα έχουμε λόγω πειρατείας.
Με αυτόν τον τρόπο ξεπερνάμε κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις για ''Ψ'' πωλήσεις καταλαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιιο στην αγορά.Με μεγαλύτερο μερίδιιο στην αγορά όμως, πετυχαίνουμε εμπορικές συμφωνίες με καλύτερους οικονομικούς όρους άρα τελικά έχουμε κέρδος λόγω πειρατείας.
Την ίδια τακτική ακριβώς εφαρμόζουν και οι δισκογραφικές. Αντί να πουλήσουν 1000 CD με 5ευρώ, πουλάνε 300 με 20, το CD το αντιγράφουν άλλοι 2000 τζάμπα, το άλμπουμ γίνεται επιτυχία και το πουλάν ακριβότερα στο ράδιο. Γιατί νομίζετε ότι πρώτα κυκλοφορούν οι κόπιες των (συνήθως Αφρικανών) μικροπωλητών και μετά οι επίσημες διανομές; Ποιός νομίζετε ότι τους προμηθεύει με υλικό;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 25 Απρ 2011, 21:04

Epirotes έγραψε:
Star_Light έγραψε:Παντως τα Βιστα ειναι πατατα ενας γνωστος του πατερα μου θελει να βαλει τα 7 και μου ειπε να του τα βρω... για λινουξ δεν ψηνεται γιατι ειναι μεγαλος και δεν ασχολειται λεει καθολου με αυτα 65αρης ειναι.....

Όντως είναι πατάτα (μόνο ο tolis_01 ισχυριζόταν κάποτε το αντίθετο), γι' αυτό και πήγαν άπατα και δεν τους βγήκε άδικα το παρατσούκλι Σβήστα (τα 7 σβήστα κι αυτά :P :lol: ). Το επιχείρημα της ηλικίας δεν είναι καν επιχείρημα. Όπως έκατσε κι έμαθε τα παράθυρα του Μπιλάκου έτσι θα μάθει και την όποια διανομή Λίνουξ. Μάλιστα θα του είναι και πιο εύκολα τώρα γιατί έχει μια εξοικείωση με τον υπολογιστή και με λειτουργικό.
Star_Light έγραψε:εχει .iso αρχειακια μεσα.... μεταξυ μας μεσα σε 10-15 λεπτα το βρηκα... δεν θελω να τρωω χρονο τωρα να ψαχνομαι να βρισκω windows στον καθενα... απλα επειδη ειναι γνωστος του πατερα μου , αμα δεν δουλευει αυτο θα του πω δεν ξερω. Παντως για λινουξ δεν ψηνεται με την καμια.

Μεταξύ μας, στην θέση σου δεν θα ασχολούμουν με την διάδοση της πειρατείας. Αν θέλεις ντε και καλά τα 7, ας τα αγοράσει, και τον βοηθάς να τα στήσει. ;)

Εγω του εκανα μια νυξη αλλα αρχισε να λεει "εσεις τα ξερετε αυτα , και εσεις ασχολειστε με αυτα" κτλπ... με ρωτησε για το openoffice ποια εκδοση χρησιμοποιειται στο UBuntu αν παιζει η 2007 ρωτουσε.... Τελοςπαντων βλακεια μου που εδωσα πειρατικο λινκ στο φορουμ μιας και δεν συναδει με το γενικοτερο πνευμα της κοινοτητας και ζητω συγγνωμη για αυτο.

Τωρα που θα με παρει απο βδομαδα θα του κανω κουβεντα.... ουτε και εγω ψηνομουν να ψαξω για πειρατικα Windows ... 5 λεπτα το τσεκαρα.... αλλη δουλεια δεν ειχα να τρωω τον χρονο μου ψαχνοντας για αυτα :D:D:D
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 26 Απρ 2011, 21:21

Χμμμ... τα windows για τα δικά μου γούστα είναι αρκετά κουραστικά και απαιτούν μεγάλη υπομονή, την οποία δε διαθέτω πια.
Τα πειρατικά windows είναι ακόμα χειρότερα, διότι εκτός από τα διάφορα άλλα θέματα με τα οποία ΔΕ ΘΕΛΩ να ασχολούμαι, πρέπει επιπροσθέτως να φροντίζω για το πως θα παραμείνουν σπασμένα και δε θα κλειδώσουν... ταλαιπωρία !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lucinos » 27 Απρ 2011, 16:04

όπως έχω πει, το ubuntu είναι ιδανικό λειτουργικό για αυτόν που ΔΕΝ θέλει να ασχολείται.
Εγώ αυτό που θεωρώ καλύτερο είναι το ακόλουθο:
α) δεν θα βοηθούσα κανέναν να βάλει "πειρατικά" windows
β) σε όποιον έχει "πειρατικά" windows θα τού έλεγα ότι πρέπει οπωσδήποτε να βάλει και λίνουξ γιατί "τα πειρατικά είναι ανασφαλή (συμφωνεί και η microsoft)"
γ) σε όποιον έχει xp ή vista θα τού έλεγα να μην αναβαθμίσει στα 7 αλλά να βάλει και λίνουξ
δ) σε όποιον έχει γνήσια 7 γενικά δεν θα τον πίεζα (αλλά δεν μπορεί όλο και κάποιο παλιότερο μηχάνημα θα έχει)
ε) σε όποιον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο θα τού έλεγα να μην μείνει στο ubuntu αλλά να δοκιμάσει και άλλες διανομές

Το να πείσεις κάποιον να μπαίνει ίντερνετ από λίνουξ είναι ένα μικρό αλλά καλό πρώτο βήμα. Και επίσης για κάποιον που δεν θέλει να ασχολείται να μάθει το ubuntu είναι μακράν προτιμότερο από τα windows 7.

ζ) Άτομα που χωρίς λογική απλά αρνούνται το λίνουξ ενώ από κάθε άποψη θα τούς βόλευε (και ταυτοχρόνως δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη) το καλύτερο είναι απλά να τούς φέρεις προ τετελεσμένων χωρίς καμμία εξήγηση.
Spoiler: show
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 64-bit (el_GR.UTF-8)
Προδιαγραφές → CPU: 4x Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3953 MiB ‖ ASRock P55DE3
Κάρτες γραφικών: nVidia G92 [GeForce GTS 250] ⎨10de:0615⎬ (rev a2)
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 03)
Άβαταρ μέλους
lucinos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 27 Απρ 2011, 16:27

lucinos έγραψε:ε) σε όποιον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο θα τού έλεγα να μην μείνει στο ubuntu αλλά να δοκιμάσει και άλλες διανομές

Συμφωνώ με αυτά που λες παραπάνω, εδώ σχολιάζω το [ε].

Ακούγεται συχνά αυτή η φράση, ότι για να μάθεις από Linux και ΕΛ/ΛΑΚ, πρέπει να δεις και άλλες διανομές. Ότι δήθεν με το Ubuntu «όλα είναι έτοιμα» και «δε μαθαίνεις».
Δεν είναι έτσι. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με Ubuntu και να μάθεις νέα πράγματα. Αυτό που θα θέλαμε να αποφύγουμε είναι να βάζουμε τους χρήστες να μαθαίνουν ξανά και ξανά άλλες διανομές αντί να εμβαθύνουν στο ΕΛ/ΛΑΚ αφού η διανομή που έχουν τώρα δουλεύει μια χαρά. Και εδώ στο φόρουμ υπάρχουν κάποια μέλη που έχουν εγκαταστήσει και 4 διαφορετικές διανομές στο ίδιο μηχάνημα!

Πριν λίγες μέρες, στο IRC, κάποιος μπήκε στο κανάλι #debian.gr και άρχισε να ρωτάει πως να βάλει Debian, διότι έχει ήδη Ubuntu και «θέλει να μάθει περισσότερα». Ύστερα από συζήτηση, φάνηκε ότι πράγματι επηρεάστηκε από αυτό το κλασσικό «βάλε κάτι άλλο από Ubuntu για να μάθεις περισσότερα».
Αφιέρωσα χρόνο μαζί του για να δω τι πραγματικά θα ήθελε να μάθει, και διαπίστωσα ότι απλά ήθελε να ασχοληθεί και κάτι πιο βαθύ. Και ότι μια νέα διανομή δεν το παρέχει.
Γνωρίζει C++ οπότε τον προέτρεψα να μεταγλωττίσει το LibreOffice (υπάρχουν οδηγίες) στο Ubuntu του, κάτι που είναι τόσο εύκολο που δε χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να το κάνεις. Και μπορείς να βρεις μικρά πράγματα για να διορθώσεις στο LibreOffice (http://wiki.documentfoundation.org/Deve ... Easy_Hacks) και να προσφέρεις στην κοινότητα.

Οπότε, αν έχετε Ubuntu και θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρωτήστε στο φόρουμ. Υπάρχουν ανάγκες και πράγματα που μπορείτε να κάνετε, και η συνεχής αλλαγή διανομής δεν παρέχει την ικανοποίηση ότι μάθατε κάτι.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lucinos » 27 Απρ 2011, 19:53

simosx έγραψε:
lucinos έγραψε:ε) σε όποιον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο θα τού έλεγα να μην μείνει στο ubuntu αλλά να δοκιμάσει και άλλες διανομές

Συμφωνώ με αυτά που λες παραπάνω, εδώ σχολιάζω το [ε].

Ακούγεται συχνά αυτή η φράση, ότι για να μάθεις από Linux και ΕΛ/ΛΑΚ, πρέπει να δεις και άλλες διανομές. Ότι δήθεν με το Ubuntu «όλα είναι έτοιμα» και «δε μαθαίνεις».
Δεν είναι έτσι.

Πρώτα να πω ότι συμφωνώ μαζί σου στο "Δεν είναι έτσι". Δεν έχεις όμως καθόλου την δική μου οπτική στο θέμα επομένως αυτά που γράφεις παρακάτω ελάχιστα έχουν να κάνουν με την παρότρυνσή μου στο [ε].
Στο αν για να μάθει κάποιος λίνουξ πρέπει να δει και άλλες διανομές η προφανής απάντηση είναι εξαρτάται τι θέλει να μάθει, και ναι συμφωνώ ότι τα περισσότερα στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται ποτέ να εγκαταλείψει το ubuntu για να τα μάθει. Είναι πολύ πιθανό κάποιος να θέλει να ασχοληθεί αλλά να μην ενδιαφέρεται για γνώσεις που σχετίζονται με άλλες διανομές. Το "όλα είναι έτοιμα και αυτό σε εμποδίζει να μάθεις γενικά" είναι λάθος. Δεν είναι όμως τόσο το θέμα τής μάθησης το οποίο με απασχολεί. Κάθε διανομή έχει τα δικά της δυνατά σημεία, κάθε χρήστης (που δεν κάνει απλά ότι και οι άλλοι) έχει τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις και αναλόγως μπορεί να βρει ότι μια άλλη διανομή τού ταιριάζει καλύτερα. Το ότι το ubuntu είναι γενικά το καλύτερο για τούς πάντες δεν το δέχομαι. Πάνω από όλα όμως θέλω να μείνουν ανοικτές οι επιλογές μας. Κάποιος ο οποίος θέλει να λέει ότι ασχολείται πρέπει να έχει ανοικτό το μυαλό του σε διαφορετικές επιλογές. Τόσο σε επιλογές άλλων εταιρειών (πχ Red Hat) που έχουν κάτι να προσφέρουν διαφορετικό και ενδεχομένως υπερέχει κάπου έναντι αυτού που προσφέρει η canonical, όσο και σε επιλογές που προσφέρουν κοινότητες και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τελείως ανεξάρτητες από οποιαδήποτε εταιρεία (πχ debian) (και επίσης μπορεί κάπου να υπερέχουν)
Spoiler: show
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 64-bit (el_GR.UTF-8)
Προδιαγραφές → CPU: 4x Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3953 MiB ‖ ASRock P55DE3
Κάρτες γραφικών: nVidia G92 [GeForce GTS 250] ⎨10de:0615⎬ (rev a2)
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 03)
Άβαταρ μέλους
lucinos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 03 Μάιος 2011, 11:21

Μια χαρα εμφανιζονται προβλήματα και στο UBuntu και καλεισαι να σκεφτεις πως θα τα λυσεις.... ακομη υπαρχουν και πολλα αλλα θεματα αλυτα που ειπε και ο σιμος και μπορεις να τα κανεις. Το κελυφος παντου ειναι το ιδιο πανω κατω... ειτε εδω ειτε στο Slack , >>Back| Track :P κτλπ .

Μην δινετε σημασια τωρα σε οσους λενε τα δικα τους... χωρις να εχουν ενα δυνατο επιχειρημα να τα υποστηριξουν... ορισμενοι ειναι ψωνια χωρις λογο... εδω ενας αλλος μου ελεγε οτι ηταν ετοιμος να χακαρει κατι σε ενα σαιτ και δεν ειχε ιδεα απο προγραμματισμο και δικτυωση απαντουσε σε στυλ "Α αυτο ειναι το τετοιο που κανει δρομολογηση....." το "τετοιο" τι σημαινει το τετοιο... η εχεις μαθει καλα πριν κανεις κατι και ξερεις τα παντα γυρω απο ενα πρωτοκολλο... ή τα χεις δει κλεφτα ολα στο wiki και πας να το παιξεις και χακερας....
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας