από dim459 » 28 Απρ 2011, 23:03
Σχετικά με το Kubuntu η αλήθεια είναι ότι κατά το παρελθόν πάντα κάτι θα συνέβαινε για να μου σπάσει ελαφρώς τα νεύρα, όμως στη 10.10 και τώρα όσο καιρό έτρεξα την beta του 11.04 δεν αντιμετώπισα το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Ότι σου ανέφεραν παραπάνω σχετικά με τα xαρακτηριστικά των debian based διανομών είναι επαρκέστατα, άλλωστε έχεις εγκαταστήσει τόσες πολλές διανομές που σίγουρα έχεις πια προσωπική άποψη για τις διαφορές μεταξύ αυτών και των rpm.
Δεν ξέρω γιατί δεν σου άρεσε το opensuse, αν θες γράψε μας κάτι παραπάνω, μιας και ήταν η πρόταση που θα σου έκανα αν ήθελες να πας σε κάτι διαφορετικό. Κάθε του έκδοση είναι πάντα ιδιαίτερα προσεγμένη.
Τώρα για το Arch δεν έχω άποψη, πάντα με τρώει να το επιχειρήσω και πάντα κοτεύω. Ίσως το καλοκαίρι (και αν καταφέρω να βρω ένα motherboard με socket 478, μια και έχω κάπου παρατημένο ένα P4 στα 2.4 με 2 gb ddr και 256mb vga, του οποίου η mb την έχει <<φάει>> ελαφρώς από ρεύμα και σκέφτομαι να το ξαναστήσω και να του αλλάξω τα φώτα στις δοκιμές).
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.