πρόβλημα stand σε samsung monitor-επιστροφή & μη σύσταση!

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

πρόβλημα stand σε samsung monitor-επιστροφή & μη σύσταση!

Δημοσίευσηαπό nikosal » 18 Σεπ 2011, 13:52

Αγόρασα αυτό το μόνιτορ και παρά ότι (εκ πρώτης άποψης) είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα, έχει ένα τελείως rubbish stand (εκτός αν κάνω κάτι λάθος στη σύνδεση, που δεν νομίζω) όπου αν γείρεις λίγο προς τα μπρος το μόνιτορ πέφτει όλο (γέρνει) μπροστά. Το σημείο που ενώνεται το stand με το πίσω μέρος του μόνιτορ κουνιέται πέρα δώθε και δεν υπάρχει (από ό,τι βλέπω) τρόπος να το σταθεροποιήσω κάπου. Είναι πολύ μαλακό.

Το έχει συναντήσει κανείς αυτό; Υπάρχει καμία πρόταση;
Τελευταία επεξεργασία από nikosal και 24 Σεπ 2011, 10:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Re: πρόβλημα με το stand σε samsung monitor - προτάσεις;

Δημοσίευσηαπό nikosal » 20 Σεπ 2011, 17:48

Σήμερα πήγα το μόνιτορ πίσω στο μουλτιράμα, όπου τα παιδιά (ευγενικά όπως πάντα) αποδέχτηκαν αμέσως το πρόβλημα και μου παράγγειλαν μόνιτορ για αντικατάσταση. Αμφιβάλλω πάντως ότι αυτό το πλαστικάκι που έχει για βάση μπορεί να βαστήξει τέτοιο βαρύ -24άρι!- μόνιτορ και τους είπα ότι αυτή τη φορά θα το παραλάβω... στημένο από εκείνους, για να διαπιστώσουμε μαζί ότι είναι (ή δεν είναι) οκ.

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Re: πρόβλημα με το stand σε samsung monitor - προτάσεις;

Δημοσίευσηαπό nikosal » 23 Σεπ 2011, 22:01

Monitor αντικαταστάτης παραλήφθηκε, φαίνεται οκ, ελπίζω όλα καλά.

Μετά από 24 ώρες: Ναι, αυτό το μπράτσο είναι οκ, το μόνιτορ κινείται κανονικά, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι «αστείος» ο συνδυασμός ενός τέτοιου ελαφριού, πλαστικού μπράτσου με τόσο βαρύ και πλατύ μόνιτορ. Αν ακουμπήσεις το μόνιτορ μπορεί πλέον να μη γέρνει «μπρος - πίσω» όπως αυτό που επέστρεψα, αλλά κινείται πολύ ελαφριά (ανεπαίσθητα είναι η αλήθεια) δεξιά - αριστερά. Και δεν ξέρω πόσο θα χειροτερέψει αυτό με το χρόνο.

Δεν μπορώ να συστήσω αυτό το μόνιτορ σε κανέναν, αποκλειστικά και μόνο λόγω του μπράτσου.

Ευτυχώς δεν το πήρα με το ταχυδρομείο να έχω επιπλέον τα τρεχάματα στις μεταφορικές.
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας